Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω έργων – Πού έχει μποτιλιάρισμα

Καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική Οδό, καθώς σε μερικά σημεία η κίνηση είναι αυξημένη λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται στον κόμβο Μαγούλας και γι’ αυτό η δεξιά λωρίδα είναι κλειστή.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού, από την κίνηση καταγράφονται καθυστερήσεις 5′ – 10′ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας αλλά και στο αντίθετο ρεύμα προς Ελευσίνα, καταγράφονται καθυστερήσεις 10′ – 15′ στην έξοδο για Πειραιά.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού. Στο ρεύμα της ανόδου, η κίνηση ξεκινάει από το ύψος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη μέχρι και μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια στον Κόκκινο Μύλο. Στο αντίθετο ρεύμα, μποτιλιαρισμένο είναι το σημείο στον κόμβο Μεταμόρφωσης, λόγω και της κίνησης στην Αττική Οδό.

Μποτιλιαρισμένες είναι ανά διαστήματα και στα δύο ρεύματα οι Λεωφόροι Κηφισίας και Μεσογείων, όπως και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Δείτε την κίνηση στις 18.10:

kinisi

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά ενώ μποτιλιαρισμένη είναι ανά διαστήματα και η Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο