Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα στην Αθήνα – Δυο τροχαία

Με ιδιαίτερη υπομονή θα πρέπει να εξοπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται σήμερα, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, στους δρόμους της Αττικής. Η κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου είναι αυξημένη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο τροχαία που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί δυσκολεύουν περισσότερο την κατάσταση. 

Αυτήν την ώρα, η κίνηση είναι αυξημένη στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, με καθυστερήσεις κυρίως στον ανοδικό άξονα στην Αρδηττού, την Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Βασιλίσσης Σοφίας.

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται επίσης και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού προς Τρεις Γέφυρες λόγω σύγκρουσης στρατιωτικού οχήματος στις αριστερές λωρίδες. Δύσκολη είναι η κυκλοφορία και στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα προς την Αγία Βαρβάρα.

kinisi

Σύμφωνα με πληροφορίες, τροχαίο σημειώθηκε και στο ύψος της Αδριανού προς Κηφισιά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μποτιλιάρισμα και στην Κηφισίας.

Ανάσχεση επίσης στις λεωφόρους Αθηνών και Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους στις 8:50

kinisi dromoi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σχεδόν αγκαλιασμένοι εντοπίστηκαν οι τέσσερις νεκροί ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Ποια είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας
Η παρέα των 4 αγνοούνταν από το πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων, καθώς είχαν ξεκινήσει από το χωριό Αθανάσιος Διάκος με προορισμό την κορυφή Κόρακας, αλλά όλα δείχνουν ότι έπεσαν σε χιονοθύελλα
Οι τρεις ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια όρη
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
8
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 10