Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» το μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό, Κηφισίας, Μεσογείων και Συγγρού

Τρία τροχαία στην Εθνική και ένα στη Μεσογείων δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (14.10.2025) ξεκίνησε η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων τα αυτοκίνητα πολλαπλασιάστηκαν στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης και το μποτιλιάρισμα έφτασε πριν τις 9 το πρωί στο «κόκκινο».

Σύμφωνα με τους χάρτης της Google, η κατάσταση έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο κυρίως στον Κηφισό, διότι έχουν συμβεί τρία τροχαία ατυχήματα που προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στην ήδη υπάρχουσα κίνηση της Αθήνας.

Όπως φαίνεται, μπλοκαρισμένοι είναι οι πιο βασικοί δρόμοι, όπως η Εθνική οδός, η Αττική οδός, η λεωφόρος Κηφισίας, η λεωφόρος Μεσογείων, η λεωφόρος Συγγρού, η Ηλιουπόλεως καθώς και άλλοι δρόμοι στο κέντρο. 

kinisi

«Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15΄-20΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: άνω των 30΄ από Φυλής έως Κηφισίας. Περ.Υμηττού 15΄-20΄από Αγ.Παρασκευή έως Κηφισίας», αναφέρει πρόσφατη ανακοίνωση της Αττικής Οδού στο Twitter.

Σημειώνεται ότι η πανελλαδική απεργία γίνεται με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που από σήμερα συζητιέται στη Βουλή. Αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων ρύθμιση για 13ωρη εργασία. Έτσι, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν απεργία, ενώ σε αυτή συμμετέχουν και τα μέσα μαζικής μεταφορά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από το 1995 απασχολεί τις αρχές ο «Τίτι» που απείλησε αστυνομικούς στο Μικρολίμανο και πυροβολήθηκε - Φωτογραφίες από τον βαρύ οπλισμό του
Ξεπερνούν τα 73 χρόνια οι ποινές που εκκρεμούν σε βάρος του - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του «Αττικόν» - Βαρύ και «σκοτεινό» το ποινικό μητρώο του
Ο 42χρονος «Τίτι» και οι χειροβομβίδες που βρέθηκαν στην κατοχή του
12
Κώστας Μπακογιάννης για την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου: Αναρωτιόμουν αν τον πετύχω στον δρόμο, τι θα κάνω
«Έχει καταδικαστεί ισόβια 17 φορές αλλά εξέτισε 1,5 χρονο για κάθε δολοφονία Το θεωρούμε αυτό δικαιοσύνη; Εμένα με ξεπερνάει» ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
71