Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Τρία τροχαία στην Αττική Οδό και μεγάλο μποτιλιάρισμα – Φρακαρισμένος και ο Κηφισός

Τροχαία σημειώθηκε στην Αττική Οδό το πρωί της Τρίτης (03.10.2023), με την κίνηση να επιβαρύνεται στο σημείο.

Λόγω των τροχαίων υπάρχει μεγάλη κίνηση στο δρόμο, από το Ζεφύρι μέχρι την Κηφισίας, με την Αττική Οδό να ενημερώνει για καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα τροχαίο στην Αττική Οδό έγινε στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στο 28,5ο χιλιόμετρο, και ήταν καραμπόλα 3 οχημάτων. Τα άλλα 2 έγιναν στο ύψος της Κηφισίας και της Κύμης, με την κίνηση να είναι μεγάλη και την ουρά να ξεκινά από το Ζεφύρι και να φτάνει μέχρι την Κηφισίας.

Νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο (γύρω στις 6:30) το πρωί λόγω σύγκρουσης 2 αυτοκινήτων, με το ένα να περιμένει γερανό για ώρες, επιβαρύνοντας την κίνηση στο σημείο. Δεν υπήρξε τραυματισμός σε κανένα από τα τροχαία.

Στα… κλασικά του είναι και σήμερα ο Κηφισός, με μεγάλο μποτιλιάρισμα να παρατηρείται στην άνοδο από Ρέντη μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, και στην κάθοδο από Μεταμόρφωση μέχρι Αιγάλεω.

Πού αλλού έχει κίνηση

-Αθηνών – Κορίνθου (έξοδος)

-Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)

-Βασιλέως Κωνσταντίνου

-Κηφισίας (και στα 2 ρεύματα)

-Μεσογείων (ρεύμα προς Αθήνα)

-Ηλιουπόλεως

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στα Χανιά: 17χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 5 άτομα - 10 συλλήψεις, ανήλικος βιντεοσκοπούσε την πράξη
Στον ομαδικό βιασμό φέρεται να συμμετείχαν ένας 15χρονος, ένας 18χρονος, ένας 17χρονος, ένας 21χρονος ένας 27χρονος. Συνελήφθησαν ακόμα μια 17χρονη, ένας 21χρονος και τρεις γυναίκες κηδεμόνες των ανήλικων
Θλιμμένη γυναίκα
Καταθέτει σήμερα ο φίλος του 20χρονου που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Καλαμαριά - Το μεσημέρι η κηδεία του θύματος
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ο δεύτερος φίλος του 20χρονου - Οπαδικές διαφορές «βλέπουν» οι αρχές για τα κίνητρα της δολοφονίας - Απολογείται την Τρίτη ο 23χρονος που παραδόθηκε
20χρονος