Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Χάος σε Κηφισό, Κηφισίας και παραλιακή – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, καθώς από το πρωί της Δευτέρας (30.9.2024) η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη με αποτέλεσμα να σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις στους δρόμους της Αθήνας και ειδικά όσοι βρίσκονται σε Κηφισό και Αττική Οδό.

Για ακόμη μια φορά ο Κηφισός αναδεικνύεται πρωταγωνιστής της κίνησης στους δρόμους της Αθήνας. Στο ρεύμα ανόδου η κίνηση ξεκινά από το Αιγάλεω και φτάνει μέχρι την Νέα Ιωνία, ενώ στην κάθοδο η κίνηση ξεκινά από Κηφισιά και φτάνει μέχρι το Αιγάλεω.

Την ίδια ώρα στο κόκκινο βρίσκεται η Λεωφόρος Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο από Χαϊδάρι μέχρι Σκαραμαγκά και στο ρεύμα προς Αθήνα στο Περιστέρι αλλά και στο κομμάτι κοντά στην Αθήνα.

Αυξημένη κίνηση για ακόμη μια φορά και στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα. 

Παρόμοιο είναι το σκηνικό του καιρού στον Πειραιά, στην παραλιακή και στην Κατεχάκη.

kinisi

Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα παρατηρούνται καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών από Κάντζα έως Κηφισίας και περίπου 20 με 25 λεπτά από Αγία Παρασκευή έως την Κηφισίας στην Περιφεριακή Υμηττού.

Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τα 30 λεπτά από Φυλής προς Κηφισίας, αλλά και από Μεταμόρφωση έως την Κηφισίας.

Τις επόμενες ώρες η κίνηση αναμένεται να ομαλοποιηθεί. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα σύλληψης του 67χρονου» στην Αμφιλοχία λέει η αστυνομία «καρφώνοντας» την εισαγγελία
«Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε άμεσα στην εισαγγελική Αρχή, ωστόσο η νέα εισαγγελική παραγγελία δεν περιελάμβανε εντολή κράτησης», υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας 1
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς