Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: «Χτυπά» κόκκινο η κίνηση σε Κηφισίας λόγω τετραπλής καραμπόλας – Χάος και στον Κηφισό

Στον χάρτη της κίνησης στους δρόμους, όπως καταγράφεται νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (04.10.2024), κυριαρχεί το κόκκινο: δηλαδή «χτυπά» κόκκινο.

Εξαιτίας τετραπλής καραμπόλας που σημειώθηκε στο δαχτυλίδι Κηφισίας, η κίνηση στην άνοδο – κυρίως- είναι απίστευα μεγάλη με τους οδηγούς να δυσανασχετούν.

Σημειωτέων, από το τροχαίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο μερικές ελαφρές υλικές ζημιές.

Παράλληλα, την ίδια εικόνα παρουσιάζει και η κίνηση στον Κηφισό, όπου έχουν σχημαστεί ουρές χιλιομέτρων και στα δυο ρεύματα.

Αλλά και στην Αττική Οδό καταγράφονται σοβαρές καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
Άνω των 30’ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης,
10΄-15΄ στην έξοδο για Πειραιά,
20΄-25΄στην έξοδο για Λαμία.

KINISI
Καθυστερήσεις και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας