Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος και εγώ συγχωρούμε τους καταγγέλλοντες» δηλώνει η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για αποκάλυψη της αλήθειας έκανε λόγο η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου, Σταματία Γεωργαντή, μιλώντας στην ΕΡΤ, με αφορμή τη δημοσιοποίησης της επιστολής, σύμφωνα με την οποία ο 16χρονος ανακαλεί την κατάθεση του σε βάρος του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» για ασελγείς πράξεις. Σημειώνεται, ότι η μητέρα του 16χρονου επιμένει πως η επιστολή που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ είναι πλαστή

«Σήμερα για πρώτη μέρα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά από όλη αυτή τη λάσπη που έχουμε υποστεί ο πατήρ Αντώνιος κι εγώ, που νιώθουμε ευτυχισμένοι γιατί ακριβώς αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια δηλαδή είναι αυτή που ξέραμε ούτως η άλλος από την αρχή αλλά αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνεται κιόλας», ανέφερε αρχικά η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Όπως είπε στην ΕΡΤ, ο πατέρας Αντώνιος και η ίδια, συγχωρούν τους δύο καταγγέλλοντες, κάνοντας λόγο για πιέσεις που δέχτηκαν από άλλους:  «Έστω και λίγο αργά τα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το λάθος τους και αρχίζουν και μετανοούν γι’ αυτό και χάρηκα πάρα πολύ από τη δήλωση του μικρού γιατί ζήτησε να πάει αυτή η δήλωση κατευθείαν στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε».

Ο πατέρας Αντώνιος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την παραπομπή του ή μη σε δίκη.

Νωρίτερα, η μητέρα του 16χρονου έκανε λόγο για πλαστογραφία στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, διαψεύδοντας τις επιστολές που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ώρες, και στις οποίες φέρονται ή ίδια και το παιδί της να ανασκεύασαν.

Η εκπομπή “Live News” επικοινώνησε με τη μητέρα του 16χρονου, η οποία διέψευσε ότι εκείνη ή το παιδί τις ανασκεύασαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για πλαστογραφία και πως θα κινηθεί νομικά.

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: «Κόλαφος» η εισαγγελική πρόταση – «Απολάμβανε τα θύματά της, έρμαια στα χέρια της, χωρίς καμία ενοχή»
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται, η Μουρτζούκου έστηνε «σκηνικά θανάτου και θέλοντας να παρουσιάσει τον εαυτό της ως τον σωτήρα των θυμάτων και όχι ως τον εκτελεστή αυτών»
Ειρήνη Μουρτζούκου
Καιρός αύριο: Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 35 βαθμούς – Πρόσκαιρες βροχές σε βόρεια ηπειρωτικά και Δωδεκάνησα
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 33 με 34, τοπικά στα δυτικά τους 35 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 27 με 29, τοπικά στα νοτιοανατολικά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Λαγοκέφαλοι: Το απίστευτο πείραμα Έλληνα ψαρά που κατέγραψε εικόνες κανιβαλισμού – Δείτε βίντεο
Ένας έμπειρος ψαράς κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που λαγοκέφαλοι κατασπαράζουν μέλος του ίδιου τους του είδους μέσα σε δευτερόλεπτα, αποκαλύπτοντας τη σκληρή συμπεριφορά του τοξικού ψαριού
Φαγωμένος λαγοκέφαλος 6
Βελτιωμένη η εικόνα στη φωτιά στην Εύβοια: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Ήχησε το 112 για εκκένωση 2 χωριών
Πάνω από 120 πυροσβέστες και 14 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες - Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η εικόνα της φωτιάς δείχνει βελτιωμένη
Φωτιά στην Εύβοια
Ανανεώθηκε πριν 52 λεπτά
30