Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κλειστά σχολεία σε Γαλάτσι, Μαραθώνα, Διόνυσο, Ωρωπό

Κλειστά σχολεία σε Γαλάτσι, Μαραθώνα, Διόνυσο, Ωρωπό

Κλειστά σχολεία σε Γαλάτσι, Μαραθώνα, Διόνυσο, Ωρωπό και αύριο Τετάρτη, 09/01/2019 λόγω κακοκαιρίας. Σε ποιές ακόμη πειροχές θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Η κακοκαιρία σήμερα Τρίτη 08/01/2019 έφερε… κλειστά σχολεία ακόμη και στην Αττική, ενώ σε σε Γαλάτσι, Μαραθώνα, Διόνυσο, Ωρωπό και σε άλλες περιοχές θα μείνουν και αύριο Τετάρτη κλειστά σχολεία. Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις θα ληφθούν κατά τη διάρκεια από τους εκάστοτε Δήμους ή Περιφέρειες, και ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας και ενημερώνεται αρμοδίως η Περιφέρεια Αττικής.

Ποιά σχολεία είναι κλειστά αύριο Τετάρτη 09/01/2019

Κλειστά σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής. Από την Περιφέρεια Αττικής ανακοινώθήκε ότι μέχρι στιγμής αποφάσεις των Δήμων ανά Π.Ε. περί διακοπής μαθημάτων για αύριο Τετάρτη 9/1/2019 λόγω έκτακτων αναγκών (παγετός-χιονόπτωση). Η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχει η Περιφέρεια από τους Δήμους.

Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών ισχύουν τα εξής:
1. Δήμος Γαλατσίου – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία.Ανοικτοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου.

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής ισχύουν τα εξής:
1. Δήμος Μαραθώνα – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
2. Δήμος Διονύσου – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
3. Δήμος Ωρωπού – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί
4. Δήμος Αχαρνών – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Συνεχής ενημέρωση υπάρχει και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα της στo Facebook.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 09/01/2019 (upd 9/1/19 10:30)Σας ενημερώνουμε για τις μέχρι στιγμής…

Gepostet von Περιφέρεια Αττικής am Dienstag, 8. Januar 2019

Τι αποφάσισαν οι υπόλοιποι Δήμοι:

Δήμος Καισαριανής – Μετά την εισήγηση του Δ/ντη του 2ου Δημοτικού σχολείου Καισαριανής, τα μαθήματα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. Σε κάθε περίπτωση οι γονείς να επικοινωνήσουν το πρωί με το σχολείο γιατί υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας του. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Βαθμίδας καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ.

Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου – Δ.Κ.Πικερμίου – Έναρξη μαθημάτων στις 9:30 π.μ.

Δήμος Πεντέλης – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου

Δήμος Κηφισιάς – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου

Δήμος Αμαρουσίου – Κλειστά όσα σχολεία βρίσκονται στις περιοχές Αναβρύτων και Ν. Λέσβου. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν ανοίγοντας στις 10.00 πμ. Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Χαλανδρίου – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. και έναρξη λειτουργίας Παιδικών σταθμών του δήμου στις 10:00 π.μ.

Δήμος Παπάγου-Χολαργού – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. – Οι Παιδικοί σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Κιλκίς. Ο Δήμαρχος Κιλκίς με την υπ’ αριθμ. 244/08.01.2019 απόφαση που έλαβε, αποφάσισε τη διακοπή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Καρδίτσας: Με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου λόγω του πολύ ισχυρού παγετού και της πρόβλεψης για νέα χιονόπτωση. Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σχολεία κλειστά και στο Νομό Λάρισας: Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη ορισμένα σχολεία του νομού Λάρισας, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία των δήμων Ελασσόνας και των Φαρσάλων, ενώ στο δήμο Τεμπών κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία Καλλιπεύκης, Αιγάνης και Αμπελακίων, καθώς επίσης και τα νηπιαγωγεία Αμπελακίων και Αιγάνης. Τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους του νομού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Βόλβης. Ο Δήμος Βόλβης στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και για λόγους ασφαλείας των μαθητών, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Σχολεία κλειστά και στη Χαλκίδα. Κλειστά τα σχολεία αύριο και στη Χαλκίδα, με τον δήμο να ενημερώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων δεν θα λειτουργήσουν και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Κλειστά στην Καστοριά τα σχολεία. Σύμφωνα με σχετική απόφαση οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καστοριάς, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 08-01-2019 και την Τετάρτη 09-01-2019.

Και αύριο κλειστά σχολεία στη Φλώρινα. Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Λαγκαδά. “Στο δήμο Λαγκαδά, λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού που επικρατεί στον και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Παλαμά Καρδίτσας. Θα λειτουργήσουν μόνο οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Ωρωπού. Κλειστοί οι ιδιωτικοί και δημόσιοι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία επισημαίνει για τους πεζούς: Να περπατούν με μεγάλη προσοχή ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι δρόμοι να είναι παγωμένοι. Να φροντίσουν να φορούν τα κατάλληλα υποδήματα όταν πρόκειται να μετακινηθούν. Να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Να αποφεύγουν να περπατούν στα τμήματα των δρόμων και των πεζοδρομίων όπου υπάρχει παγετός.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις