Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Κλειστά σχολεία: Σε ποιες περιοχές δε θα χτυπήσει το κουδούνι τη Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία: Σε ποιες περιοχές δε θα χτυπήσει το κουδούνι τη Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η επιδείνωση του καιρού, δημιούργησε προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρες. Μάλιστα σε κάποιες από αυτές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα (8/1/24) λόγω της κακοκαιρίας.’

Συγκεκριμένα, λόγω της επιδείνωσης του καιρού, τα σχολεία που δε θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα (8/1/24) είναι:

Στη Ζάκυνθο. Όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί με απόφαση του Δημάρχου Ζακύνθου κ. Γεωργίου Στασινόπουλου.

Η αναστολή λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο νησί μας τα τελευταία 24ωρα, προκειμένου οι σχολικές μονάδες στο σύνολο τους να ελεγχθούν για τυχόν φθορές.

Στη Λέσβο, το Δημοτικό σχολείο Μολύβου θα είναι κλειστό λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στο σχολείο στη στέγη του από τους πολύ ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Στην Πυλαία, όπου σύμφωνα με το voria.gr λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και της πτώσης δένδρων στην περίφραξη των σχολείων 2ου Νηπιαγωγείου Πυλαίας και 4ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας και κυρίως λόγω της καταστροφής των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

 

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις