Ελλάδα

Κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ λόγω χιονιού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πάρνηθα λόγω της χιονόπτωσης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξεκίνησαν να πέφτουν χιόνια στην Πάρνηθα, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφάλεια των οδηγών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19.02.2025), οι αρχές έκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ, λόγω των χιονιών.

Όπως φαίνεται στις κάμερες του Forecast Weather, χιόνια έχουν συσσωρευτεί στα καταφύγια της Πάρνηθας, δημιουργώντας ένα μαγικό σκηνικό για όσους τολμηρούς θελήσουν να απολαύσουν την Πάρνηθα, πηγαίνοντας με τα πόδια.

Δείτε ΕΔΩ live εικόνα από την Πάρνηθα.

Στο μεταξύ, σε πλήρη ισχύ συνεχίζει να είναι το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, λόγω της κακοκαιρίας Coral που επισκέφθηκε την χώρα μας.

Η πρόγνωση καιρού αναφέρει πως στην Αττική θα πέσουν χιόνια στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά ενώ οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως 7 μποφόρ.

Όσον αφορά την θερμοκρασία, και η Αττική θα μπει στην «κατάψυξη» με το θερμόμετρο να αγγίζει το περισσότερο τους 11 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στο Παγκράτι: Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα τυλιγμένος με σεντόνι, έχει προσαχθεί ο αδερφός του – «Τον κατέσφαξε»
Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το συγκεκριμένο διαμέρισμα - Τα δυο αδέρφια σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρώην αστυνομικοί και αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα
Παγκράτι
21
Οδηγός ταξί απείλησε τέσσερις 17χρονους γιατί αρνήθηκαν να πληρώσουν διπλάσιο κόμιστρο – Βίντεο ντοκουμέντο
Για μία κούρσα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού έως το λιμάνι του Πειραιά που κυμαίνεται από 11 έως 17 ευρώ, ο οδηγός ταξί τους ζήτησε αρχικά 40 ευρώ και στη συνέχεια 80 ευρώ γιατί είχε... κίνηση
Ταξί
41