Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω προς Σκαραμαγκά μετά τα επεισόδια με τους Ρομά

Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω προς Σκαραμαγκά μετά τα επεισόδια με τους Ρομά

Κλειστή παραμένει η περιφερειακή Αιγάλεω προς Σκαραμαγκά, μετά τα χτεσινά επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η μόνη έξοδος στην περιφερειακή Αιγάλω προς Σκαραμαγκά που είναι ανοιχτή, είναι αυτή προς Ασπρόπυργο, αφού στον υπόλοιπο δρόμο γίνονται επιχειρήσεις καθαρισμού από τα αντικείμενα που έπεσαν χτες στα επεισόδια με τους Ρομά.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη το βράδυ Ρομά συγκεντρώθηκαν σε περιοχές της Δυτικής Αττικής ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον 16χρονο στην Θεσσαλονίκη που πυροβολήθηκε από αστυνομικό της ΔΙΑΣ στο κεφάλι, μετά από καταδίωξη, ανάβοντας φωτιές και πετόντας αντικείμενα προς του αστυνομιοκούς.

Οι Ρομά συγκεντρώθηκαν σε δύο σημεία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου. Μετά τα επεισόδια στο Ζευγολατιό, ξέσπασε και ένταση στο ύψος των Μεγάρων.

 

Η Αθηνών Κορίνθου έκλεισε για κάποια ώρα, προκαλώντας προβλήματα, ενώ αναφέρεται πως ένα ασθενοφόρο σταμάτησε επειδή δε μπορούσε να προχωρήσει. Το πλήρωμα αναγκάστηκε να κατεβάσει τον ασθενή, να προχωρήσει με τα πόδια και να περάσει από την άλλη μεριά, όπου θα ερχόταν άλλο ασθενοφόρο να παραλάβει.

Δεν υπήρξαν συλλήψεις ή προσαγωγές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις