Ελλάδα

Κόλαση στους δρόμους! Η στάση εργασίας έφερε μποτιλιάρισμα

Δεν είναι μόνο η ώρα αιχμής. Κάθε μέρα εκτός από τον Αύγουστο έχει τέτοια ώρα κίνηση στους δρόμους. Αλλά σήμερα δεν είναι σαν όλες τις άλλες μέρες. Σήμερα είναι μέρα στάσης εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ προχώρησαν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί, αντιδρώντας στην ένταξη των αστικών συγκοινωνιών στο υπερ-ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.

Μοιραία, όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα μέσα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις είτε έπρεπε να επιλέξουν άλλο μέσο (λεωφορείο, τρόλεϊ σε περίπτωση που τους βολεύει) είτε να πάρουν το αυτοκίνητό τους. Και απ’ ό,τι φαίνεται, οι περισσότεροι προτίμησαν (ή αναγκάστηκαν) το δεύτερο.

Έτσι, η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας ήταν ακόμη μεγαλύτερη το πρωί. Η στάση εργασίας συνέπεσε με την ώρα αιχμής και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε… κόλαση επί της γης για τους οδηγούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η 16χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από 38χρονο στην Πάτρα - «Μαμά με πείραξε»
«Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά», της έλεγε ο 38χρονος που προφυλακίστηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της - Νέα καταγγελία εις βάρος του για βιασμό 8χρονης
Μια κοπέλα κλαίει 1