Ελλάδα

Κολωνάκι: «Ο οδηγός σταμάτησε για δευτερόλεπτα κι αμέσως έφυγε» λέει αυτόπτης μάρτυρας της πάρασυρσης της Αλεξάνδρας Νίκα από την Bentley

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στo newsit.gr πως ο οδηγός της Bentley παρέσυρε την σύζυγο του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Ο οδηγός σταμάτησε για κλάσματα δευτερολέπτου κι αμέσως έφυγε», λέει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας από την παράσυρση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αργυρού Αλεξάνδρας Νίκα χθες (09.02.25) το απόγευμα στο Κολωνάκι.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18.30 το απόγευμα της Κυριακής, όταν η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού Αλεξάνδρα Νίκα κινούνταν στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Λουκιανού στο Κολωνάκι.

Ξαφνικά εκείνη τη στιγμή μια Bentley την παρέσυρε, χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει σοβαρά και να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

«Όπως ανέβαινε με αρκετή ταχύτητα ένα αυτοκίνητο από την Πατριάρχου Ιωακείμ για να πάει προς τον Ευαγγελισμό, κάνει δεξιά. Κατεβαίνει στην Λουκιανού κι εκείνη την ώρα η κυρία διέσχιζε το δρόμο», σημειώνει στο newsit.gr η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και συνεχίζοντας, προσθέτει:

«Το αυτοκίνητο ξαφνικά φρενάρισε. Με το φρενάρισμα που άκουσα εγώ, η γυναίκα τρόμαξε. Το αυτοκίνητο την πήρε λίγο δεξιά και μπροστά την κοπέλα. Δεν έπεσε κάτω η γυναίκα».

Στη συνέχεια, η μάρτυρας περιγράφει τι ακολούθησε μετά το περιστατικό. «Σταμάτησε το αυτοκίνητο, ήρθαν κι άλλοι πολίτες. Έγινε μια φασαρία, άλλα μετά έφυγε το αυτοκίνητο.  Η κοπέλα ήταν σοκαρισμένη. Μετά κάθισε στο παγκάκι κι ήρθε η αστυνομία.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε για κλάσματα του δευτερολέπτου κι έφυγε. Δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Απλώς σταμάτησε είδε τι είχε γίνει κι έφυγε», κατέληξε η ίδια μάρτυρας.

Το χρονικό της παράσυρσης

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18.30 χθες Κυριακή (09.02.25) το απόγευμα. Η σύζυγος του τραγουδιστή προσπάθησε να διασχίσει την Πατριάχου Ιωακείμ.

Ξαφνικά μια θηριώδης Bentley εμφανίστηκε μπροστά της και την έριξε στο δρόμο. Ο οδηγός αντί να σταματήσει και να βοηθήσει την γυναίκα που χτύπησε, πάτησε γκάζι κι εξαφανίστηκε.

Ίσως δεν ήθελε να φανερώσει την ταυτότητά του ή πιθανότατα να είχε καταναλώσει αλκοόλ και το αλκοτέστ που θα του έκαναν, να τον οδηγούσε στο Αυτόφωρο.

Η Αλεξάνδρα Νίκα σηκώθηκε από την άσφαλτο και κυριολεκτικά λίγο πριν χάσει την εικόνα του αυτοκινήτου, κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του.

Αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία, περιέγραψε το σκηνικό κι έδωσε τα στοιχεία από το αυτοκίνητο που την έριξε κάτω κι ο οδηγός του την εγκατέλειψε.

Οι αστυνομικοί της είπαν πως πρέπει να περάσει από την τροχαία να δώσει κατάθεση, προκειμένου να προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκίνητο Smart «λαμπάδιασε» στην Λεωφόρο Ιωνίας στον Άλιμο και καταστράφηκε ολοσχερώς
Ως πιθανότερο αίτιο της πυρκαγιάς εξετάζεται η μηχανική βλάβη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο, πριν ξεσπάσει η φωτιά, παρατήρησαν καπνούς να βγαίνουν από το Smart
Φωτιά στον Άλιμο
Στη φυλακή δύο από τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση διακίνησης 7 κιλών κοκαΐνης στη Ρόδο
Ελεύθερος αφέθηκε ο τρίτος εμπλεκόμενος, ο 42χρονος στρατιωτικός, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγυοδοσίας, αφέθηκαν χτες ο 46χρονος επίσης Αλβανός και ο 34χρονος Έλληνας
Ρόδος
Δε νομίζω να είπε «σήμερα αποφασίζω να γίνω συμμέτοχος σε τέτοιο έγκλημα», λέει ο δικηγόρος του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού
«Είναι στις φυλακές Δομοκού 18,5 χρόνια και 24 χρόνια σωφρονιστικός υπάλληλος, δεν ζήτησε ποτέ να κατέβει ο συγκεκριμένος κρατούμενος στο αρχιφυλακείο» λέει ο δικηγόρος του αρχιφύλακα
Φυλακές Δομοκού