Ελλάδα

Κολωνός: Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα στον σύντροφο της 31χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Ο 38χρονος κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα παραπέμπεται να απολογηθεί ο 38χρονος από τον Κολωνό που φέρεται να σκότωσε την 31χρονη σύντροφό του.

Ο 38χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης, διακεκριμένη περίπτωση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης που συνιστά μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου ή σωματικής εξάντλησης, επικίνδυνης για την υγεία, κατ’ εξακολούθηση και παράνομη προμήθεια και κατοχή απαγορευμένων ουσιών.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (4/3/26).

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία σε βάρος του 38χρονου αναμένεται να περιληφθεί η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας, καθώς η νεκροψία- νεκροτομή είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί.

Από τη μακροσκοπική εξέταση πάντως, στη νεκρή έγκυο, η εκδοχή του άνδρα για ατύχημα της 31χρονου, φέρεται να αποκλείεται, καθώς διαπιστώνονται τραύματα στη σορό της γυναίκας που δεν δικαιολογούνται από πτώση.

Παράλληλα, μαρτυρίες γειτόνων κάνουν για λόγο για οξύθυμο άνδρα και για συχνούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύλληψη Παλαιστίνιου στην Κρήτη: Η εκπαίδευση στο τζαμί στη Μαλαισία, η παραγγελία για την κατασκευή βόμβας σε κινεζική πλατφόρμα και ο εκβιασμός από τη Χαμάς
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι μέλη της Χαμάς εκβίαζαν τον ίδιο με μοχλό πίεσης τη γυναίκα του και το παιδί του που ζουν στη λωρίδα της Γάζας για να εκτελέσει τις εντολες τους
Ο 37χρονος Παλαιστίνιος
«Το ξυλόλιο γέννησε πολιτικούς και η αλήθεια αγωνιστές μέχρι το τέλος» αναφέρει αιχμηρά ο Νίκος Πλακιάς
Ανάρτησή με αφορμή τις πρώτες συνεδριάσεις της δίκης για την τραγωδία και στο πως η τραγωδία στα Τέμπη γέννησε πολιτικούς και θα γεννήσει στο μέλλον κι άλλους
Ο Νίκος Πλακιάς 33