Ελλάδα

Κολωνός: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η 12χρονη – Θεωρεί πως είναι υπεύθυνη για την προφυλάκιση της μητέρας της

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό, αλλά και της μητέρας της που είναι προφυλακισμένη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις εξελίξεις των ερευνών της υπόθεσης.

Σε ερώτηση γιατί έχει καθυστερήσει η απάντηση για το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της ανήλικης, απάντησε πως δεν μπορεί να γνωρίζει τον λόγο, ωστόσο αυτό που βλέπει είναι «μία μητέρα προφυλακισμένη και παιδοβιαστές καταδικασμένους που κυκλοφορούν ελεύθεροι». Σημείωσε πως όλο αυτό επιβαρύνει τη ψυχολογία της 12χρονης που θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για την προφυλάκιση της μητέρας της.

«Μίλησα με τον κύριο εισαγγελέα, ο οποίος κάνει τις γνωμοδοτήσεις, ο οποίος μου είπε πως είχε μεγάλο φόρτο εργασίας και δεν έχει προλάβει να κάνει την πρόταση, και μου είπε μέχρι την Πέμπτη, Παρασκευή θα την έχει ολοκληρώσει» αποκάλυψε η δικηγόρος.

Επισήμανε πως η ανήλικη έχει αποκοπεί εντελώς από την εκπαίδευση ενώ η θεία της μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης απολύθηκε από την εργασία της. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζητάνε ελεημοσύνη, ζητάνε μέριμνα κοινωνική, από το κράτος, ζητάνε δουλειά» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Υπογράμμισε τη σημασία του να αποφυλακιστεί άμεσα η μητέρα της ανήλικης, να εργαστεί και να μπορέσει να συνεισφέρει στην επιμέλεια των παιδιών της, και κυρίως στην ψυχολογική κατάστασή τους.

«Η έρευνα προχωρά πολύ αργά και έχει σταματήσει κάθε δημοσιότητα για το θέμα» κατέληξε η δικηγόρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Novartis: Ένοχοι οι προστατευόμενοι μάρτυρες Δεστεμπασίδης και Μαραγγέλη
Οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες με τα ψευδώνυμα «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» καταδικάστηκαν για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση
Novartis 14
Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά της Κρήτης – Φόβοι για «υγειονομική βόμβα»
Οι μαζικές αφίξεις μεταναστών το Σαββατοκύριακο έφεραν την Κρήτη στο όριο της «ασφυξίας» – Στην Αγυιά περισσότεροι από 1.100 άνθρωποι ζουν σε άθλιες συνθήκες, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr
Στελέχη του Λιμενικού με παράτυπους μετανάστες στο λιμάνι της Γαύδου
19
Κίνηση στους δρόμους: Ατελείωτο χάος σε Κηφισό και Μεσογείων λόγω τροχαίων – 30λεπτες καθυστερήσεις σε Αττική Οδό
Τα τροχαία στον Κηφισό σημειώθηκαν στο ρεύμα προς Πειραιά - Το πρώτο έγινε μεταξύ 3 αυτοκινήτων ενώ το δεύτερο μεταξύ 2 φορτηγών - Σύγκρουση οχημάτων και στη Μεσογείων
Αυτοκίνητα 1
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4