Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κολωνός: Στην ανακρίτρια οι 5 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Στην ανακρίτρια οι 5 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Στην ανακρίτρια αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι πέντε νέοι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο 65χρονος δερματολόγος, που κατηγορούνται για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για πέντε άτομα, ηλικίας 23 έως 65 ετών, τα οποία η 12χρονη υπέδειξε ως κάποιους από τους άνδρες που την βίασαν έναντι αμοιβής στον Κολωνό. Μάλιστα, αν προφυλακιστούν για τον βιασμό του παιδιού, τα στοιχεία τους θα δοθούν στη δημοσιότητα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο ένας εξ αυτών είναι ένας 65χρονος δερματολόγος, γνωστός στην περιοχή του Κολωνού, που κατηγορείται ότι βίαζε το παιδί μέσα στο ιατρείο του, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της οικογένειας.

Η 12χρονη αναγνώρισε ακόμα έναν 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν οδηγό φορτηγού, έναν 23χρονο που δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων και έναν 50χρονο υπάλληλο σε μαγαζί με κινητά τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει 15 άτομα, τα οποία είχαν κλείσει ραντεβού για να βιάσουν την ανήλικη κλείνοντας ραντεβού μέσω του 53χρονου, βασικού κατηγορούμενου.

Η κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις αρχές του Φλεβάρη φαίνεται πως δρομολόγησε τις εξελίξεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχονται τουλάχιστον άλλες έξι συλλήψεις αντρών που βίαζαν το παιδί.

Η 12χρονη στη νέα κατάθεσή της αναγνώρισε κι άλλους άνδρες που την βίασαν, ενώ επανέλαβε πως τα ραντεβού τα έκλεινε ο 53χρονος και η μητέρα της – που βρίσκεται προφυλακισμένη – δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς της. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις