Ελλάδα

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του για την κηδεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κηδεία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, θα γίνει την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 στο Α΄ Νεκροταφείου Αθήνας. O Κωνσταντίνος Μίχαλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περίμετρο των πυρκαγιών της Β. Αττικής.

Επιθυμία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (Eurobank) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (Τράπεζα Πειραιώς).

Αυτό έγινε γνωστό από την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Μίχαλου, και υπενθυμίζεται ότι η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 και ώρα 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολη νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής - Στοίχημα των πυροσβεστών τα «καντηλάκια» που προκαλούν νέες αναζωπυρώσεις της μεγάλης φωτιάς
Περισσότερα από 130.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη! Αποκαρδιωτικός ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή σε Αττικοβοιωτία από δορυφορική εικόνα - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Τρίτη (4/8/26)
Φωτιά στη Δυτική Αττική 14