Site icon NewsIT

Κόντρα Λοβέρδου-Τσίπρα για τους Δημόσιους Υπάλληλους

09.09.2011 | 12:32
Κόντρα Λοβέρδου-Τσίπρα για τους Δημόσιους Υπάλληλους

Υψηλοί τόνοι από τον Αλέξη Τσίπρα κατά του Ανδρέα Λοβέρδου στη Βουλή με αφορμή τις δηλώσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε από τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγνώμη

Ο κ. Λοβέρδος ωστόσο δεν το έκανε και μάλιστα επέμεινε στις απόψεις του, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τον κατηγόρησε ότι εξυπηρετεί με τις δηλώσεις ντόπια και ξένα συμφέροντα και τους δίνει διαπιστευτήρια.

Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι με τις δηλώσεις του περί «γραμμής μαζινό» στο Σύνταγμα προαναγγέλλει την κατάργηση του Συντάγματος ενώ με τις αναφορές του περί μεταστροφής του μετεμφυλιακού κλίματος προαναγγέλλει επιστροφή στο εμφυλιακό κλίμα. «Λογαριάζετε όμως χωρίς τον ξενοδόχο… Ο λαός είναι εκείνος που θα κρίνει την πορεία του τόπου και όχι η τρόικα ή τα μέσα διαπλοκής που φιλοξενούν συνεχώς τον κ. Λοβέρδο» πρόσθεσε με έμφαση. «Είπατε πάρα πολύ βαριές κουβέντες. Εσείς και ο πολιτικός σας χώρος στις αγκυλώσεις της μεταπολιτευτικής Ελλάδας στηρίζει και την ύπαρξή σας και τα επιχειρήματά σας… Αλλοίμονο αν περιμένουμε νουθεσίες από άλλους να πούμε τις απόψεις μας» αντέδρασε ο υπουργός Υγείας, επιμένοντας στις δηλώσεις του και ξεκαθάρισε πως, ό,τι έχει πει, τα έχει πει μετά λόγου γνώσης.

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι για τον ίδιο σημασία έχει μια «πολιτική επίλυσης προβλημάτων όσο μπορούμε πιο γρήγορα και σε δεύτερο επίπεδο η ριζοσπαστική συνταγματική αναθεώρηση στους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης και της Δικαιοσύνης».

Διαβάστε επίσης:
Επιμένει στις δηλώσεις εναντίον των Δημοσίων Υπαλλήλων ο Α. Λοβέρδος

Σε εφεδρεία 20.000 μέσα στο Φθινόπωρο

Ταφόπλακα στη μονιμότητα στο Δημόσιο

Όχι στην εφεδρεία λένε με επιστολή – βόμβα σε Βενιζέλο 9 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Tι λένε οι “αντάρτες” στο Νewsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version