Ελλάδα

Κορονοϊός – Live News: Κόκκινο χτύπησε η αντιπαράθεση επιστημόνων για τον εμβολιασμό

Υψηλοί τόνοι κυριάρχησαν στο Live News ανάμεσα στον καθηγητή Βασιλακόπουλο και τον διευθυντή μονάδας τεχνητού νεφρού, Σωτήρη Βασιλείου. Οι δύο επιστήμονες διαφώνησαν σε έντονο ύφος για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Ο κ. Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας αρνείται να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πνευμονολόγου κ. Θεόδωρου Βασιλακόπουλου μέσω της συχνότητας του Live News.

Αγνοώντας το γεγονός ότι 1,9 δισ. άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί πλήρως σε όλον τον κόσμο, ο 54χρονος γιατρός και πατέρας δύο παιδιών, Σωτήρης Βασιλείου, επιμένει να υποστηρίζει ότι τα εμβόλια δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένα.

«Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι γνωστό αυτό. Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε», σημειώνει.

Live News – Κορονοϊός: Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης Βασιλείου – Βασιλακόπουλου

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο κ. Βασιλείου είδε το σκληρό πρόσωπο του κορονοϊού, καθώς νόσησε και πάλεψε μαζί του για 3 εβδομάδες:

«Νόσησα σχετικά βαριά και κινδύνεψα γιατί δεν υπήρχαν συνάδελφοι παθολόγοι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες», δήλωσε.

Click4more: Εμβολιασμοί: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση – Οι κατηγορίες που θα τη λάβουν και πότε πρέπει να γίνει

«Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας.

Οι δύο τους συνέχισαν τη συζήτηση σε έντονο ύφος και πολλές διαφωνίες, ανταλλάσσοντας βαρύς χαρακτηρισμούς.

Κορονοϊός – Live News: Σκληροί χαρακτηρισμοί

«Να μου στείλετε μια εργασία που λέει αυτό που λέτε. Αυτό που λέτε δεν υφίσταται», απάντησε ο πνευμονολόγος κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος προς τον κ. Βασιλείου.

«Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους. Λέει ασάφειες», ανταπάντησε ο κ. Βασιλείου και απευθυνόμενος στον συνομιλητή του πρόσθεσε σε έντονο ύφος «είσαι γελοίος» με τον κ. Βασιλακόπουλο να ανταπαντά «είσαι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος».

Click4more: Κορονοϊός: Δεκάδες περιοχές με διψήφιο αριθμό κρουσμάτων – Στα 642 η Αττική – Επιμένει η Κρήτη – Ο χάρτης της διασποράς

«Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες» είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, κατηγορώντας τον κ. Βασιλείου για άγνοια.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με ένταση και εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Παρακολουθήστε την «εκρηκτική» αντιπαράθεση από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναίκα έκανε τελετές και μάγια για να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της – «Έδωσε 350 ευρώ για να τον κάνει σκλάβο της»
«Η πρώην σύζυγός σου διαβάζει ξόρκια και μάγια για σένα και σε ένα μήλο τοποθετεί καρφίτσες» έγραψε άγνωστη γυναίκα στον άνδρα που καταγγέλλει την πρώην γυναίκα του για μάγια
Βουντού
Νέα σοκαριστική καταγγελία για το μακελειό στα Βορίζια - «Καργάκηδες προσπάθησαν να σκοτώσουν το γιο μου πριν 3 χρόνια»
Αποκαλυπτική μαρτυρία για το μακελειό στην Κρήτη - Η φερόμενη εμπλοκή των Καργάκηδων με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ζωοκλοπές και «οι Φραγκιαδάκηδες που πυροβόλησαν τα σπίτια τους», όπως λέει συγγενής του Φανούρη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Μακελειό στα Βορίζια: «Όπλα σηκώθηκαν από το πλήθος προς το αυτοκίνητο του Καργάκη» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας
«Αν η σφαίρια ήταν δέκα πόντους πιο πάνω, θα με είχε βρει στην κοιλιά και τώρα δεν θα μιλούσαμε εδώ» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που δεν ανήκει σε καμία από τις δυο οικογένειες
Βορίζια