Ελλάδα

Κορονοϊός: Εν αναμονή ανακοίνωσης νέων έκτακτων μέτρων μετά το 9ο κρούσμα

Νέα μέτρα θα ανακοινώσει απόψε, Τετάρτη 04.03.2020, το υπουργείο Υγείας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του κορονοϊού μετά και το 9ο κρούσμα που νοσηλεύεται στην Πάτρα.

Να σημειωθεί εδώ πως η επιβεβαίωση του ένατου κρούσματος έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία.

Το ένατο κρούσμα είναι ένας 67χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται στην Πάτρα όπως μετέδωσε νωρίτερα το Live News, ωστόσο πριν μεταφερθεί στο Ρίο είχε μεταβεί στην Αμαλιάδα, από όπου και κατάγεται, μετά από εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με εικόνα σοβαρής πνευμονίας σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Οι Αρχές προσπαθούν να ιχνηλατίσουν τις επαφές που είχε πριν μεταβεί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας -αρχικά- και του Ρίου ακολούθως.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ο νεκρός άνδρας στο Μετς, μυστήριο με τις πινακίδες του καμένου αυτοκινήτου - Τα 3 ενδεχόμενα που ερευνούν οι Αρχές
Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα, ενώ στο μικροσκόπιο θα μπει το κινητό του θύματος που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο
Το καμένο αυτοκίνητο με τον νεκρό άνδρα στην περιοχή του Μετς 4