Ελλάδα

Κορονοϊός: Έτσι απολυμαίνουν τα σκάφη αναψυχής στην Ελλάδα

Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ και οι τουρίστες πλέον έχουν αλλάξει συνήθειες, επιλογές και απαιτήσεις, σε σχέση με τον τρόπο που θα κάνουν τις διακοπές τους φέτος το καλοκαίρι.

Όλοι οι επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού και  συγκεκριμένα στην ενοικίαση επαγγελματικών σκαφών, ακολουθούν τα πρωτόκολλα που επιβάλλονται. Στόχος, είναι να παρέχουν ασφάλεια τόσο στον πελάτη, όσο και στο πλήρωμα που εργάζεται μέσα σε αυτό, καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

Πριν από κάθε αναχώρηση, τα σκάφη απολυμαίνονται και αμέσως μετά δίνεται το σχετικό έγγραφο απολύμανσης και ασφάλειας στον πελάτη. Στο newsit.gr και την Μάγδα Τσέγκου  μίλησε ο Γεράσιμος Κ. ο οποίος εργάζεται  σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες απολυμάνσεων στην Ελλάδα και όπως μας είπε, κάνει περίπου 12 απολυμάνσεις την εβδομάδα.

Πρόκειται, για μία καθόλου εύκολη δουλειά, αν σκεφτεί κανείς πως φοράει την στολή εργασίας του μαζί με την μάσκα για αρκετές ώρες της ημέρας και σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα