Ελλάδα

Κορονοϊός: Στον «Ευαγγελισμό» εμβολιάστηκε και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος (pics)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε το απόγευμα της Κυριακής (27/12) και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος. Ο Σεβασμιότατος εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στις 17:00 το απόγευμα. 

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27/12) η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούπου και στο «Αττικόν» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα. Το εμβόλιο έκαναν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίμος Τασούλας, ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Δείτε φωτογραφίες:

emvoliasmos ierotheos

emvoliasmos ierotheos

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 ήταν η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη και o 85χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης, που είναι φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια.

Με χαμόγελο και ανυπομονησία όμως περίμεναν το εμβόλιο και οι ήρωες της πανδημίας. Την Κυριακή σε πέντε νοσοκομεία της Αττικής ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών κατά της Covid-19. Γιατροί, νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό που βρίσκονται τόσους μήνες στην πρώτη γραμμή της «μάχης» έκαναν με ενθουσιασμό το εμβόλιο.

Πηγή φωτογραφιών: Intime News

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμαριά: 26χρονη καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν μέσα σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ – Δεν μπορούσαν να την απεγκλωβίσουν Πυροσβεστική και Αστυνομία
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να παραλάβει φάρμακα για φίλη της, τα οποία παρά την ταλαιπωρία, δεν παρέλαβε - Παρέμεινε εγκλωβισμένη για περίπου μιάμιση ώρα
ΕΟΠΥΥ
Ενδείξεις για κατασκευαστικές αστοχίες στο αιολικό πάρκο από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά της Αττικοβοιωτίας
Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας αποτελεί τη μεγαλύτερη έως σήμερα για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας επηρεάσει έκταση μεγαλύτερη των 110.000 στρεμμάτων
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία
12