Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: Στον «Ευαγγελισμό» εμβολιάστηκε και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος (pics)

Κορονοϊός: Στον «Ευαγγελισμό» εμβολιάστηκε και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος (pics)
Φωτογραφία Intime News

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε το απόγευμα της Κυριακής (27/12) και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος. Ο Σεβασμιότατος εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στις 17:00 το απόγευμα. 

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27/12) η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούπου και στο «Αττικόν» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα. Το εμβόλιο έκαναν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίμος Τασούλας, ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Δείτε φωτογραφίες:

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 ήταν η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη και o 85χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης, που είναι φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια.

Με χαμόγελο και ανυπομονησία όμως περίμεναν το εμβόλιο και οι ήρωες της πανδημίας. Την Κυριακή σε πέντε νοσοκομεία της Αττικής ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών κατά της Covid-19. Γιατροί, νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό που βρίσκονται τόσους μήνες στην πρώτη γραμμή της «μάχης» έκαναν με ενθουσιασμό το εμβόλιο.

Πηγή φωτογραφιών: Intime News

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις