Ελλάδα

Κορωπί: Ο δράστης της επίθεσης με το κατσαβίδι έβγαλε το μάτι σε άνδρα πριν ανέβει στο λεωφορείο

Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση στο Κορωπί - Ο «κατσαβιδάκιας» είχε επιτεθεί το πρωί της Κυριακής και σε ζευγάρι που περίμενε σε στάση λεωφορείου, τραυματίζοντας σοβαρά έναν 57χρονο

Αποφασισμένος να σκοτώσει φαίνεται πως ήταν ο 51χρονος στο Κορωπί καθώς πριν από την επίθεση στο λεωφορείο και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αποκαλύφθηκε πως είχε επιτεθεί με κατσαβίδι σε ακόμα έναν ανυποψίαστο πολίτη σε στάση λεωφορείου.

Μάλιστα, ο 51χρονος δράστης της επίθεσης με το κατσαβίδι στο Κορωπί, είχε καρφώσει με το ίδιο κατσαβίδι έναν 57χρονο άνδρα στο μάτι, χωρίς να τον γνωρίζει και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ τους.

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, χθες το πρωί ο 57χρονος ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στο Κορωπί πλησίασε ένα ζευγάρι μεσηλίκων που περίμενε το λεωφορείο.

Ρώτησε αυστηρά τον άνδρα «αν είναι μανάβης» και στη συνέχεια του κάρφωσε με λύσσα το μάτι με το κατσαβίδι.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το μάτι του.

Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε σε λεωφορείο προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Λίγο πριν κατέβει από το λεωφορείο πλησίασε δύο επιβάτες και άρχισε να καρφώνει με το ίδιο κατσαβίδι τον έναν από αυτούς, καρφώνοντάς τον στο κεφάλι και στο λαιμό.

Ατάραχος κατέβηκε από το λεωφορείο και περπάτησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα όπου μπήκε μέσα και επιτέθηκε κατά τριών αστυνομικών, πριν ακινητοποιηθεί από ομάδα της ΟΠΚΕ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή τα αδέλφια «Πούτιν» και «Πρόεδρος» για το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα - Τα ξημερώματα τελείωσαν οι απολογίες
Οκτώ άτομα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση – Αρνούνται τις κατηγορίες τα αδέλφια, ισχυρίζονται πως τους στοχοποίησαν αντίπαλοι επιχειρηματίες
Ο «θρόνος» με το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε 8 περιοχές μέχρι την Παρασκευή - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο
Τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν την Αττική από το απόγευμα, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια - Ισχυροί άνεμοι έως και το απόγευμα της Παρασκευής θα σφυροκοπούν την χώρα
Βροχή