Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορυδαλλός: «Είδα τη σύζυγο του θύματος να κλαίει στο μπαλκόνι» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας της μαφιόζικης επίθεσης

Κορυδαλλός: «Είδα τη σύζυγο του θύματος να κλαίει στο μπαλκόνι» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας της μαφιόζικης επίθεσης

«Είδαμε τη σύζυγο του θύματος να κλαίει στο μπαλκόνι και τα παιδιά του να φωνάζουν “μπαμπά, μπαμπά”» αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας για τη μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (7.6.2023) στον Κορυδαλλό.

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη μαφιόζικη επίθεση με καλάσνικοφ στον Κορυδαλλό με τους δύο νεκρούς τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, η οποία φαίνεται ότι ανοίγει νέο κύκλο αίματος στις τάξεις της Greek Mafia.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε σήμερα Παρασκευή όλα όσα συνέβησαν τις πρώτες στιγμές μετά τη μαφιόζικη επίθεση στα στενά του Κορυδαλλού: «Tο βράδυ ακούσαμε δύο δυνατούς ήχους με ένα κενό μεταξύ τους. Πίστεψα πως κάπου έγινε έκρηξη.

Τρέξαμε στο σημείο να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε μία γυναίκα – τη σύζυγο του ενός θύματος (του 38χρονου) – μαζί με τα παιδιά της στο μπαλκόνι να κλαίει και να φωνάζει και τα ανήλικα παιδιά να φωνάζουν ”μπαμπά, μπαμπά”», δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η αυτόπτης μάρτυρας.

«Είδαμε το τζιπ να φεύγει από το σημείο, όμως δεν προλάβαμε να δούμε πρόσωπα», συμπλήρωσε η κάτοικος του Κορυδαλλού που βρέθηκε μπροστά στη μαφιόζικη επίθεση.

Όλα έγιναν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν ένα τζιπ έφτασε στην οδό Σοφία Βέμπο στον Κορυδαλλό και οι δράστες άρχισαν να «γαζώνουν» με καλάσνικοφ τα δύο θύματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Αρχές βρήκαν στο σημείο περισσότερες από 40 βολίδες.

Το ένα από τα δύο θύματα είναι ένας 38χρονος, γνωστός στις Αρχές ως «Ράμπο» ή «ταξιτζής». Είχε πλούσιο ποινικό ιστορικό και βρισκόταν για καιρό στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.. Το άλλο θύμα ήταν ο κουνιάδος του, ο οποίος φαίνεται ότι προσπάθησε να γλυτώσει, καθώς εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε γκαράζ, έχοντας περπατήσει εκεί αιμόφυρτος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις