Ελλάδα

Κρεοπωλείο στη Νίκαια θα έσπρωχνε στην αγορά 320 κιλά κρέας-δηλητήριο

Σε καταστροφή 320 κιλών ακατάλληλων κρεάτων, που κατασχέθηκαν σε κρεοπωλείο στα όρια του δήμου Νίκαιας, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η σχετική έκθεση της κατάσχεσης διαβιβάστηκε άμεσα στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ παράλληλα κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες για την επιβολή και διοικητικών κυρώσεων.

«Στόχος μας παραμένει η προστασία των καταναλωτών αλλά και η στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων, με την προϋπόθεση ότι συμμορφώνονται πλήρως με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία και η οικονομική κρίση να μην επηρεάσει την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Γ. Χρήστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά: Χιλιάδες ταξιδιώτες φεύγουν για τα νησιά – Προβλήματα λόγω ακύρωσης δρομολογίου
Η έξοδος των αδειούχων κορυφώνεται, με μεγάλες ουρές στις πύλες επιβίβασης αλλά και προβλήματα στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών
Λιμάνι του Πειραιά 5
Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο – Ακυρώθηκε δρομολόγιο από Πειραιά
Στο λιμάνι του Πειραιά η αναχώρηση κάθε πλοίου αποφασίζεται κατά περίπτωση από τον πλοίαρχο, ο οποίος έχει και την ευθύνη για την ασφαλή εκτέλεσή τους, ενώ ήδη έχουν ακυρωθεί δρομολόγια
κύματα