Ελλάδα

Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας των κοριτσιών που κατήγγειλαν τον γυμναστή θείο τους για ασέλγεια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Όταν το έμαθα τρελάθηκα, ήθελα να του κάνω κακό, πήγα στις αδελφές του, μου είπαν να μην το πω… Μετά μαθαίνω πως το έκανε και στο παιδί της. Έπρεπε τότε να τον είχα καταγγείλει… σκέφτηκα την οικογένεια», είπε ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Κρήτη, εις βάρος των οποίων ασελγούσε ο θείος τους όταν ήταν ανήλικες.

Οι τρεις κόρες βρήκαν το θάρρος και αποκάλυψαν στον πατέρα τους, έστω και πολλά πολλά χρόνια μετά, τη φρίκη που έζησαν όταν ο θείος τους, άνθρωπος υπεράνω κάθε υποψίας, ασελγούσε σε βάρος τους, όταν εκείνες ήταν πέντε, έξι και επτά χρονών. Ο πατέρας τον κοριτσιών μίλησε στο Live News για την αδιανόητη πράξη του καθηγητή γυμναστικής που εκμεταλλευόταν τις ανήλικες ανιψιές του.

«Πηγαίναμε στο σπίτι, εκείνος έπαιρνε τα παιδιά στο κάτω διαμέρισμα και έκανε ό,τι έκανε», ανέφερε ο πατέρας των παιδιών που έπεσαν θύμα ασέλγειας, όπως καταγγέλλουν.

Η μια του κόρη, είπε στους γονείς της τον εφιάλτη που είχε ζήσει στα χέρια του γυμναστή θείου της, στα 16 της χρόνια. Εκείνος, ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Πήγε και βρήκε την οικογένειά του. Το λάθος του ήταν ότι, τότε έκανε πίσω και δεν μίλησε επειδή δεν είχε την δύναμη να τον καταγγείλει, λέει ο ίδιος.

Ήταν το κρυφό μυστικό της οικογένειας, όλοι ήξεραν αλλά κανείς ποτέ δεν μίλησε. Το γνώριζαν αλλά δεν έκαναν το παραμικρό. Το ίδιο ισχυρίζεται κι άλλος ένας πατέρας δύο παιδιών που επίσης, έχουν καταγγείλει τον θείο τους. «Δυστυχώς, ένα φίδι μέσα στο σπίτι μας, τον οποίο τον καλύπτανε, είπαν «άστο, μην πούμε τίποτα, να μην χωρίσει (η γυναίκα του γυμναστή)», είχαν δύο μικρά παιδιά ηλικίας 4 και 8 χρονών «μην του χωρίσουμε την αδελφή μας, ίσως η μικρή (ανιψιά) όταν μεγαλώσει δε θα τον θυμάται κι έτσι δεν θα στιγματίσουμε και το παιδί μας και τα παιδιά την αδελφής μας και δε θα χαλάσουμε την οικογένεια», είπε ο πατέρας.

Ένας άλλος πατέρας θύματος είπε: «Το κακό είναι ότι έχει πειράξει όλα τα ανίψια και σ’ άλλα τρία κορίτσι ανίψια τα οποία έχουν και αυτά ψυχολογικά προβλήματα, τα δύο είναι χωρισμένα, δεν μπορούν να έρθουν σε σχέση με άνδρα. έχει κάνει τρομερή ζημιά. Εγώ κοντεύω να χάσω την κόρη μου. Αυτό είναι που με ανησυχεί.

Κανείς γονείς να το βιώσει αυτό. Φανταστείτε τι βιώνω τώρα. Δύο παιδιά και προσπαθώ να φέρω ισορροπίες. Οποιοσδήποτε άλλος πατέρας… Το πιο εύκολο ήταν να τον σκότωνα να μπω φυλακή. Και τι έγινε; Ποιος γονιός θα ήξερε ότι έχει κάνει αυτό και στα δυο του παιδιά και δε θα προέβαινε σ’ αυτό το πράγμα. Αλλά σκέφτομαι το παιδί μου. Γιατί ήθελα πρώτα να τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη».

«Δεν ήξερε τίποτα η σύζυγός του»

Η εν διαστάσει σύζυγος σήμερα, του γυμναστή, πάντως, είναι κατηγορηματική. Άνθρωποι από το περιβάλλον της επιμένουν ότι εκείνη δεν γνώριζε.

«Αν είναι δυνατόν… Δεν ήξερε τίποτα η σύζυγός του. Δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Αν ήξερε τι έκανε στα παιδιά θα παρέμενε μαζί του τόσα χρόνια; Θα είχε αντιδράσει αμέσως», λέει το περιβάλλον της εν διαστάσει συζύγου του συνταξιούχου γυμαναστή.

Οι καταγγελίες πάντως, σε βάρος του 64χρονου σήμερα συνταξιούχου γυμναστή, δεν έχουν τέλος. Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως με τις περιγραφές της φρίκης να ταυτίζονται.

«Ένα παιδί δεν μπορεί να καταλάβει. Με τον καιρό και με τα περίεργα αγγίγματα ένιωσα άβολα και καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγα εγώ. Μετά σκεφτόμουν να μη μιλήσω, μήπως οι άλλοι με θεωρήσουν υπεύθυνη. Στην πορεία μαθεύτηκε γιατί κάποια από τα υπόλοιπα παιδιά το είπαν στους γονείς τους. Εγώ τότε ήμουν περίπου 10 ετών τότε. Εκείνος όμως, ήταν καθηγητής σε σχολείο. Δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει κάνει», σημειώνει το θύμα.

Όλοι πλέον, εκτιμούν ότι είναι απαραίτητο να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του 64χρονου. Στο μυαλό τους είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που βίωσαν τον εφιάλτη τότε, σχεδόν 35 χρόνια πριν, ίσως και αργότερα, αλλά δεν μίλησαν ποτέ. Και τώρα, ίσως βρουν το θάρρος να το κάνουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απάτες από ΜΚΟ: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι για σουίτες ξενοδοχείων και αγορές 100.000 ευρώ – Το ξέπλυμα των δωρεών
Την Πέμπτη ενώπιων ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φιρινίδης – Θα υποστηρίξει την αθωότητά του βασίζοντας τον ισχυρισμό πως δεν βρέθηκαν τα χρήματα για τα οποία κατηγορείται
Κωνσταντίνος Φιρινίδης
Συναγερμός για ισχυρές καταιγίδες που φέρνει η κακοκαιρία Agneta - Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο
Η εξέλιξη των φαινομένων τις επόμενες ημέρες θα εξαρτηθεί από την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού, με τον Θοδωρή Κολυδά να προειδοποιεί ότι η Τρίτη και η Τετάρτη ενδέχεται να είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες της κακοκαιρίας
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες με θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 21 βαθμούς
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις ενώ βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν προς το τέλος του εικοσιτετραώρου - Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου
Βροχή στην Αθήνα
Απάτη με ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: «Θα λες ότι δεν έχεις ξαναβοηθηθεί – Μην έχεις όνειρα για 40 και 50 χιλιάρικα» έλεγε ο Φιρινίδης σε γονείς άρρωστων παιδιών
Νέες συνομιλίες του Κωνσταντίνου Φιρινίδη προκαλούν σοβαρά ερωτήματα για τις εκκλήσεις δωρεών σε άρρωστα παιδιά
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Παιδική Χαρά Κωνσταντίνος Φιρινίδης 27