Ελλάδα

Ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Ανδρέας Μαρτίνης – Μαζί και η σύζυγός του

Την παραπομπή σε δίκη του Ανδρέα Μαρτίνη προτείνει η εισαγγελέας Εφετών κυρία, Σταυρούλα Στεφανάτου. Μαζί του παραπέμπονται και η σύζυγός του πρώην προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν αλλά και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κάμπης.

Ο κ. Μαρτίνης παραπέμπεται για το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας Hospitalia International, λίγο διάστημα μετά την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας.

Η παραπεμπτική πρόταση αφορά το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος. Συγκεκριμένα για την υπόθεση της “μίζας” 3,1 εκατομμυρίων μάρκων που είχε καταβληθεί, προκειμένου η Hospitalia International, εταιρεία ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, να «προτιμηθεί» ως προμηθεύτρια του Ερρίκος Ντυνάν.

Την τελική κρίση έχει το Συμβούλιο Εφετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο - ντοκουμέντο με τους δύο δράστες να τρέπονται σε φυγή μετά τη δολοφονία του τραγουδιστή Γιώργου Τσιτόγλου στην Καρδίτσα
Μάλιστα, όπως διακρίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο, ο ένας εκ των δύο φαίνεται να πετά το μαχαίρι, το οποίο ήταν το φονικό όπλο ώστε να το ξεφορτωθεί
Δολοφονία Τσιτόγλου