Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ξανά συγκεντρώσεις κατά του εμβολιασμού σε πολλές πόλεις της Ελλάδας

Ξανά συγκεντρώσεις κατά του εμβολιασμού σε πολλές πόλεις της Ελλάδας

Ραντεβού σε κεντρικές πλατείες σε διάφορες περιοχές της χώρας έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης αντιεμβολαστές.

Την ώρα που τα κρούσματα πληθαίνουν επικίνδυνα οι αντιεμβολιαστές αποφάσισαν να αναλάβουν και πάλι δράση διαμαρτυρόμενοι για τον εμβολιασμό και τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Εκτός από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη συλλαλητήρια έγιναν και σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας.  

Με κεντρικό σύνθημα “Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό” πολλοί διαδηλωτές έδωσαν το παρών στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών έγινε και στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. 

Η συγκέντρωση μάλιστα έχει και παλμό καθώς αρκετοί κρατούσαν ελληνικές σημαίες ενώ  ακούστηκε και ο εθνικός ύμνος.

Ιδιο σκηνικό και στην Ξάνθη… Διαμαρτύρονταν κρατώντας ελληνικές σημαίες αλλά και σταυρούς και έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στα Χανιά πραγματοποίησαν δεκάδες πολίτες.

Συλλαλητήριο κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών έγινε και στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής με τους συγκεντρωμένους να διαμαρτύρονται με σημαίες και συνθήματα. Στην πλατεία Ειρήνης μίλησαν πολίτες, εκφράζοντας ενστάσεις κατά των εμβολίων, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και κατά του διαχωρισμού των πολιτών.

Στη συνέχεια, η πομπή ξεκίνησε με πρώτη στάση την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, όπου τραγούδησαν, ενώ έπειτα οι διαδηλωτές κατέληξαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, όπου συνέχισαν τη συμβολική διαμαρτυρία τους, μεταφέροντας το μήνυμά τους και τραγουδώντας για δεύτερη φορά τον εθνικό ύμνο και τον ακάθιστο ύμνο. Μερικοί συμμετέχοντες κρατούσαν ανά χείρας ελληνικές σημαίες, ενώ ένας κρατούσε σημαία με μήνυμα «ελευθερία ή θάνατος».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις