Ελλάδα

Ξεκίνησε η έξοδος Πάσχα – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους

Μόλις έκλεισαν τα σχολεία, το μεσημέρι της Παρασκευής (26/4/24) δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξεκίνησαν αμέσως για τον προορισμό που θα περάσουν το Πάσχα. Η έξοδος άρχισε με τους δρόμους να πλημμυρίζουν αυτοκίνητα ενώ αυξημένη είναι η κίνηση τόσο στο λιμάνι του Πειραιά όσο και στα ΚΤΕΛ του Κηφισού. 

Η έναρξη της εξόδου για το Πάσχα, έφερε προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους δρόμους ενώ παρατηρούνται καθυστερήσεις και στην Αττική οδό μετά τις 16.30 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 25 λεπτά

Δείτε την κατάσταση στους δρόμους, στις 17.00 το απόγευμα:

xartis

Με ΚΤΕΛ έχουν φύγει ήδη φοιτητές για τους προορισμούς του Πάσχα, ενώ από το πρωί αυξημένη είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά.

Η έξοδος του Πάσχα, αναμένεται να κορυφωθεί την ερχόμενη εβδομάδα…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγριο έγκλημα με δύο νεκρούς στη Μεσσηνία: Σκότωσαν τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ και τον επιστάτη - Είχε ξαναγίνει απόπειρα δολοφονίας κατά του ιδιοκτήτη
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης - Ο επιστάτης βρέθηκε πυροβολημένος πισώπλατα, ενδεχομένως στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον δολοφόνο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 57
Πάνος Ρούτσι: Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Νίκαιας και η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις εξετάσεις του απεργού πείνας
«Η έκδοση του εν λόγω δελτίου πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε μορφή πίεσης, υπόδειξης ή παρέμβασης από πρόσωπα ή φορείς»
Ο Πάνος Ρούτσι 4