Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξέχασαν για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα! Συναυλία αλληλεγγύης στον Πειραιά για τους πρόσφυγες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ξέχασαν για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα! Συναυλία αλληλεγγύης στον Πειραιά για τους πρόσφυγες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μια γιορτή αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες διοργανώθηκε από την “Πειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών -Refugees Welcome to Piraeus” μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής στην πύλη Ε2 του Πειραιά.

Μια γιορτή στήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για τους πρόσφυγες υπό την αιγίδα της “Πειραϊκής Πρωτοβουλίας Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών -Refugees Welcome to Piraeus” μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Η ημέρα, όπως μας είπαν οι χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονται στον Πειραιά, συμπίπτει με την Πρωτοχρονιά των Αφγανών.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι «Encardia», το συριακό συγκρότημα «Al Mahabba» και ο αγαπημένος των νέων του Αφγανιστάν και διωκόμενος από τους Ταλιμπάν, Μουσαουϊρ Ροσχάν.

Οι διοργανωτές της συναυλίας τονίζουν πως «λιμάνι θα πει άνοιγμα, νέο ξεκίνημα, ελπίδα για τους ανθρώπους που πήραν τη γενναιότερη -και τραγικότερη- απόφαση στη ζωή ενός ανθρώπου: να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για να σώσουν τη ζωή τους”.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το λιμάνι του Πειραιά, όπου οι πρόσφυγες κατάφεραν έστω για λίγο να ξεχαστούν από το δράμα που ζουν καθημερινά.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε