Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ξέχασαν να κατοχυρώσουν το nerit.gr!

Ξέχασαν να κατοχυρώσουν το nerit.gr!

Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ, αλλά στην βιασύνη της έκανε γκάφα καθώς… ξέχασε να κατοχυρώσει domain name, δηλαδή το nerit.gr!

Χθες η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο για τη νέα ΕΡΤ. Η νέα εταιρία που θα συσταθεί θα ονομάζεται Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ίντερνετ και Τηλεόραση. Θα έπρεπε, λοιπόν να έχει κατοχυρωθεί και το domain name, το nerit.gr, να έχει η νεα εταιρία τη σελίδα της στο διαδίκτυο.

Αλλά κάπου μέσα στη βιασύνη για να γίνουν όλα, το domain name δεν κατοχυρώθηκε, όπως γράφει το XanthiPress.gr.

Το domain, όπως προκύπτει από τη σχετική αναφορά του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας κατοχυρώθηκε μόλις το πρωί της Τετάρτης, δηλαδή την επομένη της ανακοίνωσης του σχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ, όχι από κάποιο κρατικό φορέα αλλά από ιδιώτη.

Όπως γράφει το XanthiPress.gr, δεν αποκλείεται ο ιδιώτης που… πρόλαβε το ελληνικό δημόσιο να σκέφτηκε απλά πως μπορεί να κατοχυρώσει πρώτος το όνομα και στη συνέχεια να το μοσχοπουλήσει…

Σύμφωνα με το XanthiPress.gr την επόμενη μέρα της πώλησης του domain name σε ιδιώτη, έγιναν προσπάθησε για να επιστρέψει το nerti.gr στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Όμως αυτό επιτρέπεται μόνο για τα τοπωνύμια.

Έτσι, αν η κυβέρνηση θελήσει να είναι το nerit.gr το domain name της νέας ΕΡΤ, θα πρέπει να το αγοράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλος σε Σαμαρά: Basta! Δεν δεχόμαστε μαθήματα υπευθυνότητας! – Πολιτική

Κάλεσμα Τσίπρα σε ανένδοτο: Η φίμωση της ΕΡΤ, αρχή του τέλους της βαρβαρότητας – Πολιτική

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην ΕΡΤ – Χιλιάδες κόσμου έξω από το Ραδιομέγαρο – Κλειστή η Μεσογείων και στα δυο ρεύματα – Ελλάδα

Την Δευτέρα η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το μέλλον της κυβέρνησης – Πολιτική

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε