Ελλάδα

Ξέχασε τη σύζυγο στις τουαλέτες της Ιόνιας Οδού και το πήρε χαμπάρι μετά από σχεδόν μία ώρα

Κοντά στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, ο οδηγός αντιλήφθηκε την απουσία της γυναίκας του και γύρισε πίσω για να την πάρει

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην Ιόνια Οδό. Ένας οδηγός από την Αλβανία ξέχασε τη γυναίκα του στις τουαλέτες του αυτοκινητόδρομου, όπως είπε ο ίδιος στο προσωπικό των διοδίων που είχε βάρδια.

Τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου διερχόμενος οδηγός από την Αλβανία γύρισε στα διόδια Αγγελοκάστρου στην Ιόνια Οδό για να δηλώσει ότι είχε ξεχάσει κάπου τη γυναίκα του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sinidisi.gr, λίγο πριν τις 2 π.μ. πέρασε ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αθήνα και ο Αλβανός οδηγός πλήρωσε, πήρε την απόδειξή του και έφυγε για τον προορισμό του.

Γύρω στα 50 λεπτά αργότερα επέστρεψε στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, σταμάτησε και πάλι στα διόδια, έδειξε την απόδειξη ότι είχε ξαναπεράσει και δήλωσε στους εμβρόντητους υπαλλήλους ότι σε κάποιο σημείο πηγαίνοντας προς Αθήνα είχε …ξεμείνει η σύζυγός του, επειδή ο ίδιος την είχε ξεχάσει και είχε φύγει μετά από στάση που είχαν κάνει στο δρόμο!

Όπως τους είπε, κάποια στιγμή η γυναίκα του, η οποία σε όλο το ταξίδι κοιμόταν, του ζήτησε να σταματήσει στην άκρη για να κάνει την «ανάγκη» της, αλλά εκείνος δεν την περίμενε να γυρίσει, έβαλε μπροστά κι έφυγε για Αθήνα!

Μετά από λίγο, βάσει του χρόνου που χρειάστηκε για να επιστρέψει στα διόδια, μάλλον κοντά στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, αντιλήφθηκε την απουσία της γυναίκας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αφρικανικός καύσωνας από την Τετάρτη με 40αρια - Ποιες περιοχές θα «λιώσουν», η πρόγνωση Τσατραφύλλια
Μετά το δροσερό διάλειμμα, αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας, καθώς σε πολλές πόλεις της χώρας, ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 40 ακόμη και τους 41 βαθμούς Κελσίου
Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας
«Ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω τους» λέει συγγενής του αντιδημάρχου Κώστα Σταυρογιάννη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λαμία
«Έχουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι είναι χάλια γιατί ο πατέρας τους χάθηκε και η μάνα τους βρίσκεται στο χειρουργείο σε σοβαρή κατάσταση» λέει στο newsit.gr συγγενής του ζευγαριού
Τροχαίο στη Λαμία με έναν νεκρό 2