Ελλάδα

Ξυλοδαρμός φοιτητή στην ΑΣΟΕΕ: Με χτύπησαν για τις πεποιθήσεις μου για την φύλαξη των πανεπιστημίων

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν 20χρονο φοιτητή το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ). Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο φοιτητής υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού λόγω των θέσεων του για τη φύλαξη των πανεπιστημίων. 

Ο Οδυσσέας Βλαχονικολός, δέχθηκε επίθεση – όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1 – από ομάδα τριών ατόμων που φέρεται να πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ο 20χρονος φοιτητής, που είναι στέλεχος της φοιτητικής παράταξης Πανελλήνια Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ), υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού «μέσα στο πανεπιστήμιο για τις πεποιθήσεις μου για την φύλαξη των πανεπιστημίων».

Όπως είπε ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία και τους είπε ότι «είναι μέσα οι δράστες. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι μέσα φοιτητές».

Ο Οδυσσέας Βλαχονικολός δήλωσε υπέρ της φύλαξης των Πανεπιστημίων και τόνισε ότι φοβάται να πάει στο Πανεπιστήμιο για την ασφάλειά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Το περιστατικό όμως σχολίασε και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (13/10) στον ΣΚΑΪ. Η υπουργός σημείωσε ότι διεξάγεται αναλυτική έρευνα και ότι έχει επικοινωνήσει με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεθυσμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και αντί να φυσήξει, ρούφηξε το αλκοολόμετρο
Ο ίδιος καταδικάστηκε σε 19 μήνες στην φυλακή, που μετατράπηκαν όμως προς 10 ευρώ ημερησίως, ενώ του επιβλήθηκαν και οι διοικητικές κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Περιπολικό 1
Ο 22χρονος πίσω από τις 2 απόπειρες δολοφονίας του 68χρονου στη Φοινικούντα - Οι εκβιασμοί για τα χρήματα και ο φίλος του που τράβηξε την σκανδάλη
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 22χρονος, το καλοκαίρι του 2022 ο 68χρονος τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και του είχε δώσει χρήματα προκειμένου να μην μιλήσει για ότι έχει συμβεί
Φοινικούντα: Ο 22χρονος πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας κατά του 68χρονου – Τον εκβίαζαν για να τους δώσει χρήματα 16