Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική λόγω “Βικτώριας” – Κάνουν… σκι οι οδηγοί! video

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική λόγω “Βικτώριας” – Κάνουν… σκι οι οδηγοί! video
Intimenews (αρχείο)

Δύσκολες ώρες για τους οδηγούς σε δρόμους του Λεκανοπεδίου. Έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, εξαιτίας της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης, προκαλώντας “έμφραγμα”.

Τέλος δεν έχει η ταλαιπωρία σε όσους προσπαθούν να… μετακινηθούν στην Αττική που σαρώνεται από την “Βικτώρια”.

Υδατοδρόμιο εξακολουθεί ακόμη να θυμίζει η Λεωφόρος Βραυρώνος, όπου συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα νερού βροχής στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος για όλα τα οχήματα.

Κλειστές για την κυκλοφορία ήταν, επίσης, η οδός Αναγεννήσεως στην Μεταμόρφωση, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων.

Εξαιτίας πτώσης δέντρου έκλεισε η οδός Άγγελου Σικελιανού στο Γέρακα.

Αργά το απόγευμα (18:30) εντονότατα κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνταν, μεταξύ άλλων, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος από την Καλαμακίου μέχρι την έξοδο του Κηφισού.

Επιπλέον, στο ρεύμα της Κηφισού προς Πειραιά είχε ακινητοποιηθεί Ι.Χ. αυτοκίνητο λόγω βλάβης, δυσχεραίνοντας περαιτέρω την κυκλοφορία.

Click4more: Καιρός – “Βικτώρια”: Βρέχει καταρρακτωδώς σε όλη την Αττική

Εν τω μεταξύ, πολλές ήταν οι περιοχές στην Αττική που “μούλιασαν”, αφού άνοιξαν οι ουρανοί και σε πολλές περιπτώσεις οι δρόμοι μετατράπηκαν σε “ποτάμια”.

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες στη Γλυφάδα, όπου η Λεωφόρος Βουλιαγμένης γέμισε νερά και η κίνηση των αυτοκινήτων γινόταν σε εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες και με μεγάλη δυσκολία.

Δείτε το video που έστειλε αναγνώστης του newsit.gr:

https://youtu.be/yz0x78UHPm4

Οι βροχές και οι καταιγίδες που συνοδεύουν την κακοκαιρία “Βικτώρια” αναμένεται να συνεχιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας έως το βράδυ της Τετάρτης (13.11.2019), με έμφαση στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Πρόβλημα και στον Προαστιακό

Προβλήματα λειτουργίας παρουσιάστηκαν νωρίτερα και στη λειτουργία του προαστιακού σιδηρόδρομου. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1225 (Αεροδρόμιο – Πειραιάς) ακινητοποιήθηκε στο Κορωπί λόγω διακοπής της γραμμής επαφής της ηλεκτροδότησης.Παράλληλα, έγινε μονοδρόμηση γραμμής και κατάργηση των δύο τελευταίων δρομολογίων στο τμήμα Λιόσια – Κορωπί.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις