Ελλάδα

Κυλλήνη: Σορός άνδρα «ξεβράστηκε» στην παραλία – Εξετάζεται αν είναι του 75χρονου ψαρά από το Μεσολόγγι

Η σορός, που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στην Κυλλήνη, μεταφέρθηκε στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 75χρονου ψαρά από το Μεσολόγγι, που αγνοείται από τις 22 Μαρτίου, ενώ σορός άνδρα που ξεβράστηκε σε παραλία της Κυλλήνης στην Ηλεία, έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, η σορός, που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στην Κυλλήνη, μεταφέρθηκε στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον 73χρονο ψαρά από το Μεσολόγγι.

Έως σήμερα δεν έχει βρεθεί ίχνος του 75χρονου, ενώ κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο αγνοούμενος ψαράς γνώριζε κάθε σπιθαμή της θάλασσας πολύ καλά και πως ο ίδιος είχε μεγάλη εμπειρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα: «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»
Η ξαδέρφη του ανιψιού που συνελήφθη για το φονικό καταγγέλλει ότι ο 31χρονος συλληφθείς της είχε πει πως ο ιδιοκτήτης κάμπινγκ υποστήριζε πως η ίδια θα έστηνε δολοφονία εις βάρος του
Ο 68χρονος ιδιοκτήτης του camping που πυροβολήθηκε θανάσιμα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας