Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κυριακή με βροχές και… ανοιχτά καταστήματα! Δείτε το ωράριο

Ανοικτά θα είναι σήμερα (17.12.2017) τα εμπορικά καταστήματα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα για τα μικρά εμπορικά, ενώ στις 8 το βράδυ θα κλείσουν οι αλυσίδες καταστημάτων και τα πολυκαταστήματα.

Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά και τις επόμενες δύο Κυριακές προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές στις εορταστικές τους αγορές.

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας έχει προκηρύξει πανελλαδική απεργία για σήμερα.

Οι εμποροϋπάλληλοι, όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, για μια ακόμα χρονιά, καλούνται να εργαστούν για πάνω από 30-40 συνεχόμενες ημέρες, οι περισσότεροι χωρίς ρεπό, χωρίς ξεκούραση, χωρίς καν πρόσθετη αμοιβή 75% για τις Κυριακές τους.

Η κεντρική απεργιακή δράση της ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα με συγκέντρωση και πορεία στο εκπτωτικό χωριό Mc Arthur Glen, και ώρα 12.00.

Η πρόβλεψη του καιρού

Ο καιρός σε θα είναι άστατος και θέλει προσοχή. Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι τη νύχτα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη και τις πρωινές ώρες πιθανόν στα δυτικά. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα σποραδικές βροχές.

Νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από τα βορειοδυτικά.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη 
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θράκη κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Λίγα χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορείους 3 με 5 μποφόρ και μόνο το πρωί στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν τις πρωινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με τοπικές βροχές. σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα νότια.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Βροχές

Κυκλάδες, Κρήτη 
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στις Κυκλάδες μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κατά τόπους θα είναι ισχυρά.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στα βόρεια το πρωί τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη 
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά περιόδους. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

καιρός καταστήματα καιρός καταστήματα καιρός καταστήματα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις