ΚΥΣΕΑ: Στα “χέρια” του Ναυάρχου Αποστολάκη το τιμόνι του ΓΕΕΘΑ μέχρι το 2019
Υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας. Στη συνεδρίαση το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την ανανέωση της θητείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη.
«Η θερμοκρασία θα πέσει έως και 8-10 βαθμούς, με ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους που θα αγγίζουν τα 7–8 μποφόρ, αλλά χωρίς δυναμικά επεισόδια χιονοπτώσεων»
Έτσι εκτός την ποινή που θα της επιβάλλει το δικαστήριο, θα της επιβληθεί πρόστιμο της τάξεως των 700 ευρώ, αφαίρεση άδειας οδήγησης για 90 μέρες και ακινητοποίηση του οχήματός της
«Η εξόδιος ακολουθία της Πριγκίπισσας Ειρήνης θα τελεστεί στις 12.00μμ, την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, 2026 στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, θα ακολουθήσει η ταφή στο Τατόι»
Τις τελευταίες ώρες οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν σε άλλα σημεία της Αττικής ενώ έλεγχοι γίνονται και θα γίνουν σε αεροδρόμια, λιμάνια και σε άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς με τα οποία μπορεί να ταξίδεψε τα τελευταία 24ωρα η 16χρονη