Ελλάδα

Λαμία: «Έμαθα ότι έβρισε τη μητέρα μου και τον μαχαίρωσα», είπε στους αστυνομικούς ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που πρόδωσαν τις κινήσεις του δράστη και τα ρούχα που φορούσε όταν μαχαίρωνε μέχρι θανάτου του θύμα και βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του

«Εγώ τον μαχαίρωσα», ομολόγησε τελικά ο δράστης της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία, όπου εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην καφετέρια του στην Λαμία.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης κι Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Λαμίας που ανελάμβαναν την υπόθεση δολοφονίας του άτυχου άνδρα, σύντομα έφτασαν στα ίχνη του ανθρώπου που αφαίρεσε τη ζωή του επαγγελματία.

Από την αξιοποίηση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το 42χρονο δράστη και να προχωρήσουν στην προσαγωγή του. Αρχικά δεν ομολογούσε την πράξη του κι έλεγε μόνο ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ από εκείνο της δολοφονίας με το θύμα.

Ωστόσο τα πειστήρια που είχαν λίγη ώρα αργότερα στην διάθεση τους οι αστυνομικοί δεν του έδιναν πλέον περιθώρια να εμφανίζεται αρνητικός στις ερωτήσεις των ανδρών της ΕΛΑΣ. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες που έκαναν στο σπίτι του βρήκαν την μπλούζα και τα παπούτσια τα οποία φορούσε όταν διέπραττε το έγκλημα.

Έτσι ανέφερε στους αστυνομικούς ότι προχώρησε στην ενέργεια αυτή γιατί έμαθε ότι το θύμα του έβρισε τη μητέρα που έμενε μαζί της και είχε πεθάνει πριν 40 ημέρες. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τον 59χρονο, αλλά δεν τον χτύπησε με λουκέτο στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί που χθες (23/6/2025) το μεσημέρι πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν μπροστά σε ένα οπλοστάσιο καθώς εντοπίστηκαν 76 σπαθιά και μαχαίρια, μια σιδερογροθιά, ένα τσεκούρι, τρεις λάμες μαχαιριών σε αυτοσχέδια χειρολαβή, ένα ομοίωμα πιστολιού, ένα ζευγάρι χειροπέδες, καθώς και δύο επιπλέον κινητά τηλέφωνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έβγαλε μαχαίρι και πήγε να μου το καρφώσει στην κοιλιά» λέει ο 45χρονος στη Θεσσαλονίκη που του επιτέθηκε ο 64χρονος Ισπανός - Η στιγμή της σύλληψης
«Απείλησε και τους αστυνομικούς. Τον αφόπλισαν και όταν άνοιξαν και το αυτοκίνητό του και είδαν μέσα μαχαίρια και σπαθιά»
64χρονος επιχείρησε να μαχαιρώσει 45χρονο σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη
2
«Ο δράστης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και το έπαιζε λυπημένος» λέει γείτονας του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Λαμία
«Όταν έβλεπες τον 43χρονο δεν σου περνούσε από το μυαλό πως θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Μετά μάθαμε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία