Ελλάδα

Λαμπερή Πρωτοχρονιά στον Πειραιά – Φαντασμαγορικό καλωσόρισμα του 2022

Από τον φωταγωγημένο Πύργο του Πειραιά δόθηκε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για την έλευση του νέου έτους. «Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2022», στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών και φωτισμών, με φόντο το πρώτο λιμάνι της χώρας, καλωσόρισε ο Δήμος Πειραιά το 2022.

pyrotrexnimata Protoxronia Peiraias

Το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για την έλευση της νέας χρονιάς δόθηκε από τον φωταγωγημένο Πύργο του Πειραιά και στη συνέχεια δεκάδες πυροτεχνήματα και βεγγαλικά φώτισαν την πόλη και τη θάλασσα του λιμανιού, στέλνοντας μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας για το 2022.

pyrotrexnimata Protoxronia Peiraias

Τα πρώτα λεπτά του νέου έτους ο Πειραϊκός ουρανός «πλημμύρισε» με φως, σε ένα εντυπωσιακό θέαμα ορατό από τις 5 δημοτικές κοινότητες της πόλης, καθώς και από άλλα σημεία του λεκανοπεδίου.

pyrotrexnimata Protoxronia Peiraias

Την ίδια στιγμή ο Δήμος Πειραιά υποδέχτηκε το «Blue Star Delos», το πρώτο πλοίο του 2022 που έφτασε στο λιμάνι!

pyrotrexnimata Protoxronia Peiraias

Το ξεχωριστό αυτό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πολίτες διαδικτυακά, μέσω live streaming από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.gr και το youtube και facebook του Destination Piraeus, καθώς πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού και με όλα τα μέτρα που ορίζει η Πολιτεία για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

pyrotrexnimata Protoxronia Peiraias

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά αναφέρει:

«Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2022!

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Τα φώτα που έλαμψαν στον Πειραϊκό ουρανό στην αλλαγή του χρόνου, μας εμπνέουν και μας γεμίζουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, καθώς και αισιοδοξία ότι το νέο έτος θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

pyrotrexnimata Protoxronia Peiraias

Το 2022 είναι βέβαιο ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε αντιμέτωποι με τις προκλήσεις που επιφέρει στις ζωές μας η πανδημία του κορονοϊού, παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτή τη δοκιμασία, αρκεί να έχουμε υπομονή, ψυχραιμία, πίστη και εμπιστοσύνη στην επιστήμη.

pyrotrexnimata Protoxronia Peiraias YouTube

Για τον Πειραιά είναι βέβαιο πως και το 2022 θα είναι μια ακόμη χρονιά ανάπτυξης, προόδου και εξωστρέφειας! Η πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική, υλοποιούνται και ολοκληρώνονται εμβληματικά έργα και γίνονται ακόμη μεγαλύτερα βήματα για ένα καλύτερο μέλλον, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε ως Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας με υπευθυνότητα, εντιμότητα, ειλικρίνεια και αλληλεγγύη το όραμά μας για έναν καλύτερο Πειραιά!

Εύχομαι υγεία σε όλους, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα ό,τι επιθυμεί».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου: «Χριστούγεννα στον Πειραιά – Γιορτές στις Γειτονιές», με την ευγενική υποστήριξη της Piraeus Tower A.E., της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και με τη συμβολή της Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Δείτε το video της αλλαγής του χρόνου στον Πειραιά εδώ:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι καταθέσεις που «καίνε» τον λιμενικό στον Βόλο που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους - Τα ραντεβού στο σπίτι
Ο αντιπλοίαρχος του λιμενικού συνελήφθη στις 7 Νοεμβρίου έξω από σχολείο στη Νέα Ιωνία, όπου περίμενε δύο 14χρονους μαθητές για να τους οδηγήσει στο πατρικό του διαμέρισμα, στον Βόλο
Silhouette of depressed man sitting head in hands on the walkway of residence building. Sad man, lonely and unhappy.Negative emotion and mental health concept. The impact of Economy crisis. dramatic.
Μενδώνη: Η κυβέρνηση έχει στρατηγική εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάζεται ομόψυχα και μεθοδικά για αυτό το θέμα. Θεωρούμε ότι ο στόχος μας έχει έρθει τώρα πιο κοντά, παρά ποτέ, μέσα στην 50ετία»
Γλυπτά του Παρθενώνα