Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Λειψοί: Ποιοτικές διακοπές σε έναν μικρό παράδεισο

Λειψοί: Ποιοτικές διακοπές σε έναν μικρό παράδεισο

Οι Λειψοί ένας παράδεισος «τσέπης» στα νερά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, αποτελούν μια όαση χαλάρωσης, που θα σε γοητεύσει πλήρως αν πάρεις τη σωστή απόφαση να τους επισκεφτείς.

Η ηρεμία που διαχέεται στην ατμόσφαιρα απτό τρόπο ζωής που έχουν επιλέξει οι κάτοικοι του νησιού, σε συνδυασμό με τις μοναδικές παραλίες τους, θα κάνουν τις διακοπές σου, σημείο αποφόρτισης και επανεκκίνησης απ´ την πραγματικότητα της πόλης, με σύμμαχο σου τις βουτιές σε κρυστάλλινη πεντακάθαρη θάλασσα.

Είναι το νησί όπου η δημοτική αρχή και οι επιχειρηματίες αποφάσισαν να πουν όχι στις ξαπλώστρες (κατά συνέπεια στις οργανωμένες παραλίες) ώστε να διατηρηθεί και η ποιότητα και η ταυτότητα των Λειψών.

Οι Λειψοί, ο τόπος κατοικίας της θεάς Καλυψούς, θα σε μαγέψει με τη γαλήνη του απ´ την πρώτη στιγμή που θα φτάσεις στο λιμάνι τους.

Επέλεξε να μείνεις στη χώρα, εκεί που όλα τα σπίτια είναι βαμμένα με τα χαρακτηριστικά νησιώτικα, άσπρα και μπλε χρώματα, παραταγμένα αμφιθεατρικά στον φυσικό του όρμο.

Στενά μονοπάτια σε καλούν να τα διασχίσεις και να ανακαλύψεις περπατώντας ή με το ποδήλατο σου κάθε σπιθαμή τους, άλλωστε στους Λειψούς το αυτοκίνητο δεν αποτελεί μέσο μετακίνησης που να συμβαδίζει με τη φιλοσοφία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις