Ελλάδα

Λιμάνι Ραφήνας: Ναύτης τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Σοβαρό ατύχημα στο λιμάνι της Ραφήνας. Ένα μέλος του πληρώματος επιβατηγού πλοίου τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το rpn.gr, πρόκειται για ναύτη του Fast Ferry Andros που ετοιμαζόταν να αποπλεύσει από το λιμάνι της Ραφήνας.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας του πληρώματος γλίστρησε, έπεσε και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Κλήθηκε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο απόπλους του Fast Ferry Andros κατά 30′ για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνος Ρούτσι: «Υποσχέθηκα στο παιδί μου ότι όσο αναπνέω, δεν σταματάω, θα τους βάλω όλους φυλακή»
«Εμείς το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή, δεν πάμε για κόμμα, απλώς και ξεκάθαρα να βρούμε τη δικαίωση» τονίζει ο Πάνος Ρούτσι για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Ο Πάνος Ρούτσι
8