Ελλάδα

Ληστεία-υπερπαραγωγή στην Αργυρούπολη

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δράστες κλέβουν κοσμηματοπωλείο ρίχνοντας πάνω στη βιτρίνα αυτοκίνητο, αλλά αυτή τη φορά οι ληστές ξεπέρασαν ... τους εαυτούς τους. Τι λέει στο Νewsit o κοσμηματοπώλης.

Νύχτα οι δράστες έφτασαν στη λεωφόρο Κύπρου και έβαλαν ένα βανάκι στη μέση του δρόμου για να μην τους ενοχλεί κανείς.

Στη συνέχεια έβγαλαν από αυτό μια μεγάλη ξύλινη “ράμπα” όμοια με αυτές που χρησιμοποιούνται στις σκαλωσιές των οικοδομών και την τοποθέτησαν πλάι στη ράμπα αναπήρων της πολυκατοικίας που στεγάζει το κοσμηματοπωλείο.
Ύστερα έφεραν ένα δεύτερο αυτοκίνητο και … η συνέχεια είναι γνωστή.

Αφού “ισοπέδωσαν” την πρόσοψη άρπαξαν με γρήγορες όλα τα πολύτιμα αντικείμενα και έφυγαν.
Για την ακρίβεια έφτασαν μέχρι την επόμενη γωνία όπου τους περίμενε και τρίτο (!) αυτοκίνητο. Εκεί στάθηκαν άτυχοι. Το αμάξι (κλεμμένο κι αυτό) δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν με άλλο που προφανώς είχαν… “καβάτζα”.

Αυτό θα πει οργάνωση. Με πολύ μεθοδικό τρόπο κατάφεραν και απενεργοποίησαν και τον συναγερμό του καταστήματος βάζοντάς τον σε ένα κουβά με νερό.

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου,  Bασίλης Σεφερός,  μίλησε στο Newsit ” κάνω τον σταυρό μου που μείναμε μόνο στις υλικές ζημιές και δεν κινδύνευσε η ζωή μου. Είχα σκεφτεί να βάλω κολωνάκια μπροστά από τη βιτρίνα αλλά δεν πρόλαβα. Η ζημιά υπολογίζεται πάνω από 100.000 ευρώ. Πάνε χαμένοι οι κόποι μιας ζωής”.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο! – Έκλεψαν το ίδιο κοσμηματοπωλείο με τον ίδιο τρόπο

“Ξάφρισαν” κοσμηματοπωλείο στο Ηράκλειο


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό
Αγρότες σε ρήξη «έσπασαν» το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια – Νέα κινητοποίηση με τρακτέρ στην Τρίγλια Χαλκιδικής
Αγρότες που διαφώνησαν, πήραν τα τρακτέρ τους και μεταφέρθηκαν στο μπλόκο της Τρίγλιας, καταγγέλλοντας παρασκηνιακές διεργασίες με την κυβέρνηση του μπλόκου των Πράσινων Φαναριών
Αποχώρηση τρακτέρ από αγρότες της Χαλκιδικής, που συμμετέχουν στο μπλόκο στα "Πράσινα Φανάρια", κοντά στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης 48