Ελλάδα

Λούτσα: Έξι νεκροί από πυροβολισμούς – Ένα από τα πιο αιματηρά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο αιματηρά περιστατικά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Ελλάδα, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11.09.2023) στη Λούτσα, με τραγικό απολογισμό έξι νεκρούς, όλοι αλβανικής καταγωγής, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών

Η πρωτοφανής -για τα ελληνικά χρονικά- αιματηρή συμπλοκή, έχει σοκάρει τους κατοίκους της Λούτσας, καθώς οι 22 πυροβολισμοί έπεσαν σαν… βροχή, επί της οδού Αρίωνος, σε κατοικημένη περιοχή. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι επρόκειτο για συνάντηση συμμοριών, για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τους δράστες να έχουν στήσει ενέδρα θανάτου στα θύματα τους. 

Όπως αναφέρουν τα -μέχρι στιγμής- στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr, την ώρα που συναντήθηκαν οι δυο συμμορίες άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών, έξω από το μπλε Ford με γερμανικές πινακίδες, με τον οδηγό να τρέχει, αλλά να μην προλαβαίνει να μπει στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πέφτει νεκρός. 

nekroi loutsa neo

loutsa

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και έχει δοθεί εντολή για έρευνες στο αεροδρόμιο, σε λιμάνια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Το σημείο προσέφερε στους δράστες την ευκαιρία να απομακρυνθούν από το σημείο της δολοφονίας με μεγάλη άνεση, είτε προς Ραφήνα – Νέα Μάκρη, είτε προς το κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΩΠΟΤΑΣ, ΑΡΙΑ ΚΑΛΥΒΑ, ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με τρακτέρ οι αγρότες έξω από το γραφείο του Κώστα Τσιάρα στην Καρδίτσα - Ένταση με τους αστυνομικούς
Οι αγρότες ζητούν την άμεση απομάκρυνσή της και προειδοποιούν ότι, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, θα φέρουν περισσότερα τρακτέρ στο σημείο, ενισχύοντας την κινητοποίηση
Καρδίτσα: Με τρακτέρ οι αγρότες έξω από το γραφείο του Κώστα Τσιάρα – Ένταση με τους αστυνομικούς
Μετρό Θεσσαλονίκης: Άνοιξε από σήμερα η βασική γραμμή – Το ωράριο για την εορταστική περίοδο
Η λειτουργία θα πραγματοποιείται με πλήρες ωράριο κατά την εορταστική περίοδο, ενώ οι δοκιμές του συστήματος θα συνεχιστούν παράλληλα με την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού
Το Μετρό Θεσσαλονίκης