Συμβαίνει τώρα:
Κατολισθήσεις στην Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστές 2 λωρίδες στο ύψος του Χαϊδαρίου
Ελλάδα

Λούτσα: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο και του τρύπησε το κρανίο με τα δόντια

Μανιασμένος σκύλος ράτσας πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο μαθητή στη Λούτσα την ώρα που έκανε ποδήλατο, τον έριξε στο οδόστρωμα και με πρωτοφανή λύσσα, τον έσερνε από τα πόδια δαγκώνοντας τον στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα.

Το παιδί πάλεψε για να σώσει τη ζωή του και με ασθενοφόρο διεκομίσθη από τη Λούτσα στο νοσοκομείο Παίδων όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς το δόντι του σκύλου του τρύπησε το κρανίο!

Η πρωτοφανής υπόθεση που αποκαλύπτει το newsit.gr, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην Αρτέμιδα.

Η μητέρα, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Του τρύπησε το κρανίο με το δόντι

Στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ. ξεδιπλώνεται με κάθε λεπτομέρεια το φρικαλέο σκηνικό του τρόμου, με θύμα το 11χρονο αγοράκι:

«Στις 14:05 ώρα της 28/10/2023 μετέβη στο Α.Τ. Σπατών-Αρτέμιδας η μητέρα του ανήλικου 11 ετών και κατέθεσε ότι την 19:10 της 26/10/2023 ο γιος της δέχτηκε επίθεση από σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ χρώματος λευκού, ιδιοκτησίας του (σ.σ.: αναφέρεται το όνομα του ιδιοκτήτη), πλησίον της οικίας τους ενώ ο ανήλικος γιος της έκανε ποδήλατο.

Ειδικότερα, το τετράποδο αφού δάγκωσε το ανήλικο στα πόδια, τον πέταξε από το ποδήλατο και προσπάθησε να τον τραβήξει αρχικά από τα πόδια και έπειτα τον δάγκωσε στο κεφάλι και στο σβέρκο.

Ο ανήλικος αφού πάλεψε για λίγα λεπτά με το τετράποδο, κατάφερε και το απώθησε βάζοντας το χέρι του στο στόμα του σκύλου αρκετές φορές.

Έπειτα σηκώθηκε και περπάτησε προς την οικία του όπου και τον βρήκε η μητέρα του. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Σπάτων από τον σύζυγο της και με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καθώς πέραν των εκδορών και εκχυμώσεων στο πρόσωπο και τα πόδια, ένα δόντι του σκύλου, του τρύπησε το κρανίο. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο ανωτέρω Νοσοκομείο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας