Ελλάδα

Λούτσα: Προσωρινά κρατούμενοι οι 2 Τούρκοι κατηγορούμενοι για την εκτέλεση των 6

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο Τούρκοι κατηγορούμενοι, ηλικίας 32 και 28 ετών, για τη δολοφονία των 6 στην Λούτσα.

Οι κατηγορούμενοι έδωσαν πολύωρες καταθέσεις, παρουσία διερμηνέα, για τη δολοφονία των 6 Τούρκων στην Λούτσα, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση τους, αρνούνται τη φυσική αυτουργία στις ανθρωποκτονίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος υποστήριξε πως είχε φιλική σχέση με τα θύματα ενώ ο 28χρονος πως δεν τους γνώριζε καν.

Ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει οδηγήσει εσκεμμένα τους 6 Τούρκους στο σημείο της ενέδρας, σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχεται ότι ήταν ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου με τις γερμανικές πινακίδες, αλλά αρνείται ότι δολοφόνησε τους ομοεθνείς του.

Στην απολογία του, κατά τη διάρκεια της οποίας προσκόμισε πλειάδα εγγράφων για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, επικαλείται και την έκθεση της Δ.Ε.Ε. περί μη εύρεσης πυρίτιδας στο σώμα ή τα ρούχα του.

Ο 28χρονος, κατά πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δε γνωρίζει κανένα από τα 6 θύματα και την ημέρα και ώρα της δολοφονίας βρισκόταν αλλού.

Ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους και αποφάσισαν και οι δύο να πάρουν το δρόμο για τις φυλακές.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός ακόμα ατόμου, τουρκικής καταγωγής το οποίο φέρεται να συμμετείχε στο φονικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με τρακτέρ οι αγρότες έξω από το γραφείο του Κώστα Τσιάρα στην Καρδίτσα - «Ζήτησα να φύγει η κλούβα των ΜΑΤ» λέει ο υπουργός
Οι αγρότες ζητούν την άμεση απομάκρυνσή της και προειδοποιούν ότι, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, θα φέρουν περισσότερα τρακτέρ στο σημείο, ενισχύοντας την κινητοποίηση
Καρδίτσα: Με τρακτέρ οι αγρότες έξω από το γραφείο του Κώστα Τσιάρα – Ένταση με τους αστυνομικούς
Ανανεώθηκε πριν 24 λεπτά
12
Μετρό Θεσσαλονίκης: Άνοιξε από σήμερα η βασική γραμμή – Το ωράριο για την εορταστική περίοδο
Η λειτουργία θα πραγματοποιείται με πλήρες ωράριο κατά την εορταστική περίοδο, ενώ οι δοκιμές του συστήματος θα συνεχιστούν παράλληλα με την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού
Το Μετρό Θεσσαλονίκης