Ελλάδα

Λούτσα: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών το sms που έλαβαν οι έξι μαφιόζοι λίγο πριν την εκτέλεσή τους

Το μοιραίο μήνυμα φαίνεται πως στάθηκε μοιραίο για τους 6 μαφιόζους που έπεσαν νεκροί στην Λούτσα έχουν βάλει στο μικροσκόπιο οι άνδρες της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επτά κινητά τηλέφωνα των 6 δολοφονηθέντων που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές φαίνεται πως «μιλούν» και δίνουν απαντήσεις για το τι συνέβη το απόγευμα του μακελειού στη Λούτσα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών έχουν καταφέρει να ανοίξουν τα 3 τηλέφωνα από τα οποία προκύπτει ότι τα θύματα 10 λεπτά πριν το αιματοκύλισμα είχαν δεχθεί μήνυμα στα τουρκικά, που τους ενημέρωνε πως το κρησφύγετό τους στη Λούτσα έχει εντοπιστεί και ότι πρέπει να το εγκαταλείψουν άμεσα.

«Η θέση σας έχει αποκαλυφθεί, φύγετε»

Μάζεψαν βαλίτσες και έφυγαν από το σπίτι, όμως στα 900 μέτρα οι δολοφόνοι τους είχαν στήσει καρτέρι θανάτου εκτελώντας τους με 59 σφαίρες.

loutsa
Από τα κινητά των νεκρών προκύπτει εμπλοκή στην υπόθεση του 32χρονου συλληφθέντα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο οποίος φέρεται να ήταν μέλος της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης του νονού, Μπαρίς Μπογιούν.

‘Ηταν αυτός που τους «παγίδευσε» και τους οδήγησε στην ενέδρα θανάτου;
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θεωρούν πολύ πιθανό να ήταν εκείνος που φωτογράφισε τα θύματα και έστειλε την φωτογραφία στον εγκέφαλο του μακελειού αλλάζοντας στρατόπεδο.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλικάγια, αναφέρθηκε στη δολοφονία των 6 Τούρκων.

«Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση με τους Τούρκους πολίτες που σκοτώθηκαν στην Ελλάδα. Το περιστατικό είναι πολύ πρόσφατο, δεν έχουμε καμία πληροφορία».

Τα θύματα είχαν έντονη δραστηριότητα στην Τουρκία και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως στην Γαλλία και στην Ιταλία, με διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.
Όλοι τους καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης. Οι Αρχές συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για να φθάσουν στα ίχνη φυσικών και ηθικών αυτουργών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προφυλακίστηκε ο 24χρονος για τη δολοφονία του 37χρονου στο Περιστέρι - «Ήταν η κακιά στιγμή»
Στην απολογία του, ενώπιον του ανακριτη, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διαφωνήσει με το θύμα δύο μέρες πριν και πως εκείνο το βράδυ είχε πάει να τον βρει για να λύσουν τη διαφορά
Η στιγμή που φτάνει το περιπολικό στον τόπο του εγκλήματος και ξεκινάει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
Πάνω από 140 δικογραφίες για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους μέσα σε 3 μήνες – «Έχει ακολουθηθεί αυτόφωρη διαδικασία»
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, «μόνο τον τελευταίο χρόνο στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής έχουν νοσηλευτεί 35 παιδιά. Σε όλη την Ελλάδα πρέπει να ξεπερνούν τα 1.000»
Αλκοόλ
Επιστρέφει με αεροδιακομιδή στη Βρετανία το κοριτσάκι που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον πυθμένα πισίνας στη Ρόδο
Το κοριτσάκι παρέμεινε μέσα στο νερό για 10 ολόκληρα λεπτά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, γεγονός που του προκάλεσε βαρύτατες εγκεφαλικές και άλλες βλάβες και είναι κρίσιμη η κατάστασή του
Πισίνα
Σε εξέλιξη οι απολογίες των 12 από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή όπως εγκληματική οργάνωση, απάτη σχετική με επιχορηγήσεις, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για το πλημμέλημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης
Οι συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Αγροτικός συνεταιρισμός ζητά πίσω 600.000 ευρώ από τον «Φραπέ» στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σουλτανίνας στην Κρήτη ζητά πίσω το ποσό των 600.000 ευρώ από τον αγροτοσυνδικαλιστή Γιώργο Ξυλούρη που ήταν πρόεδρος Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Σουλτανίνας
Ανθισμένες αμυγδαλιές σε χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο. 
(EUROKINISSI)
5