Ελλάδα

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Σε πλειστηριασμό 3 ακίνητα του τραγουδιστή – Οι τιμές εκκίνησης

Μετά την απώλεια διώροφου σπιτιού στην Κηφισιά τον περασμένο Φεβρουάριο, βγήκαν στο «σφυρί» 3 ακίνητα του τραγουδιστή και της συζύγου του Αναστασίας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις. Τρία ακίνητα του τραγουδιστή βγήκαν σε πλειστηριασμό για χρέη μόλις 10.000 ευρώ, όπως αναφέρεται στη διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Πρόκειται για ακίνητα που είχε αποκτήσει στο παρελθόν ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος στην Αιγιαλεία. Σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Katerina» αναφέρθηκε πως ο πλειστηριασμός ξεκίνησε και πως οι τιμές εκκίνησης είναι οι παρακάτω:

  • Ακίνητο – οικόπεδο κτίσμα αξίας 593.100 ευρώ
  • Ακίνητο – κατάστημα αξίας 181.700 ευρώ
  • Ακίνητο – κατάστημα αξίας 22.000 ευρώ

Τον Φεβρουάριο του 2025 εκποιήθηκε άλλο ακίνητο του τραγουδιστή στην Κηφισιά έναντι 350.003 ευρώ, γεγονός που δείχνει τις οικονομικές πιέσεις που αντιμετωπίζει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Κατά την έκθεση εκτίμησης είχαν διαπιστωθεί εμφανείς φθορές και βανδαλισμοί στα εξωτερικά κουφώματα, ενώ τονιζόταν ότι ήταν τυπικής κατασκευής και αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 2010, με ανύπαρκτη συντήρηση.

Έκανα λάθος διαχείριση χρημάτων. Τα είχα ξεχάσει τα σπίτια και δεν τα πλήρωνα. Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου δεν μπορούσαν να συντηρήσουν το σπίτι στην Αχαϊα, ήθελε πολλά λεφτά το σπίτι», είχε πει παλαιότερα ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, για τους πλειστηριασμούς των σπιτιών του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα αποκαλυπτική κατάθεση εργαζόμενης της κλινικής στο Κολωνάκι - «Ο γιατρός μας είπε είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για τον θάνατο του Μαζωνάκη»
Η νοσηλεύτρια στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι όταν έφυγε με το ασθενοφόρο ο Γιώργος Μαζωνάκης, η 56χρονη γιατρός φώναξε όλες τις εργαζόμενες στο γραφείο της για να τους μιλήσει
Γιώργος Μαζωνάκης
Διαδοχικές κακοκαιρίες με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στις αρχές Οκτωβρίου - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά - Ενισχύονται οι άνεμοι στα μέσα της εβδομάδας - Σε Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο, Πελοπόννησο, τμήματα της βόρειας χώρας και Αιγαίο τα περισσότερα φαινόμενα
Βροχή