Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Μακρόν στην Αθήνα: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Επίσκεψη Μακρόν

Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης (7 και 8 Σεπτεμβρίου) του Εμανουέλ Μακρόν, Χιλιάδες αστυνομικοί θα είναι στους δρόμους της Αθήνας κατά την επίσκεψη του Μακρόν. Μάλιστα, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του κέντρου της Αθήνας για την επίσκεψη του Μακρόν.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη του Μακρόν θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη (07.09.2017) στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής (08.09.2017).

Επίσκεψη Μακρόν Επίσκεψη Μακρόν Επίσκεψη Μακρόν

Ενδεικτικές είναι και εικόνες από το κέντρο της Αθήνας μιας και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για την επίσκεψη του Μακρόν. Σημαίες της Ελλάδας και της Γαλλίας έχουν τοποθετηθεί παντού ενώ η Τροχαία έχει βάλει και προειδοποιήσεις.

Μακρόν στην Αθήνα Μακρόν στην Αθήνα Μακρόν στην Αθήνα Μακρόν

Εκτροπές κυκλοφορίας

Σημειώνεται, ότι από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η οποία βρίσκεται επί ποδός, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η Τροχαία, η οποία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις