Ελλάδα

Μάνδρα: Τροχαίο ατύχημα στην παλιά Εθνική Οδό – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα

Ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (17.6.2023) στη Μάνδρα μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας νταλίκας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 άνθρωποι.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 05:00 στην παλιά Εθνική Οδό στο ύψος του Αγίου Σωτήρος στη Μάνδρα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου και η συνοδηγός είχαν τις αισθήσεις τους όταν απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες και μεταφέρθηκαν στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Ο οδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του.

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με τη νταλίκα και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός, καθώς τα οχήματα είναι στην άκρη και η Τροχαία ρυθμίζει την κυκλοφορία. Μάλιστα, οι πόρτες του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκαν 5 μέτρα μακριά μετά το τρακάρισμα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογείται αύριο ο δάσκαλος κιθάρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριάς του στα Χανιά
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν μαχαίρι, ηλεκτρονικές συσκευές και το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο βρέθηκαν συνομιλίες και οπτικό υλικό που σχετίζεται με την ανήλικη
Κακοποίηση