Ελλάδα

Μαρία Καρυστιανού: «Πλησιάζει η πιο μαύρη επέτειος της ζωής μας» γράφει σε νέα της ανάρτηση ενόψει της συμπλήρωσης 2 χρόνων από την τραγωδία στα Τέμπη

«Σας είμαστε ευγνώμονες για τη συμπαράσταση στον πόνο και τον αγώνα μας για δικαιοσύνη» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της

«Πλησιάζει η νύχτα που η διαφθορά σκότωσε τα παιδιά μας» γράφει σε νέα της ανάρτηση η Μαρία Καρυστιανού λίγες ημέρες πριν την 28η Φεβρουαρίου 2025, όποτε συμπληρώνονται δύο χρόνια από την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Ανήμερα της φετινής 28ης Φεβρουαρίου η ΓΣΕΕ έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία, ενώ δεκάδες συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί σε όλη τη χώρα. «Η 28η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης», σημειώνει στην ανάρτησή της η Μαρία Καρυσιανού.

«Πλησιάζει η πιο μαύρη επέτειος της ζωής μας. Η νύχτα που η διαφθορά σκότωσε τα παιδιά μας.

Και για να μην αποκαλυφθεί, συνεχίζει αδίστακτη να τα ΣΚΟΤΩΝΕΙ , «μπαζώνοντας» στο διάβα της  ό,τι θα δικαιώσει τις ψυχές τους.

28/02/2025 είναι μια μέρα μνήμης.

Είναι η μέρα που μας ωθεί ειρηνικά  στους δρόμους για τη δικαίωση όλων των ψυχών που θυσιάστηκαν  και για την ΚΑΘΑΡΣΗ  που θα δώσει οξυγόνο στην Ελλάδα», αναφέρει στην ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού.

 

Και συνεχίζει: «Σας είμαστε ευγνώμονες για τη συμπαράσταση στον πόνο και τον αγώνα μας για δικαιοσύνη και σας καλούμε για άλλη μια φορά να είστε πλάι μας, γιατί εσείς και μόνο εσείς είστε η δύναμη και η ελπίδα όλων μας. 

Σεβόμενοι και το δικό τους αγώνα για όλα τα δίκαια αιτήματα τους, παρακαλούμε θερμά όλα τα σωματεία, τα συνδικάτα και τις οργανώσεις εργαζόμενων και πολιτών, αυτήν την αποφράδα ημέρα να δωρίσουν τις ομιλίες τους στις ψυχές των Τεμπών, ώστε να λάβουν την προτεραιότητα που τους αξίζει.

Αλλά και για να στερήσουμε το δόλιο επιχείρημα που οι κακόψυχοι

θα σκαρφιστούν, ότι η ιερή αυτή συγκέντρωση των πολιτών εξυπηρετεί δήθεν  κόμματα, χρώματα και συμφέροντα.

Για να είναι μία η φωνή όλων μας, χωρίς ταμπέλες και διακρίσεις,  για το έγκλημα των Τεμπών, αλλά και για όσα εγκλήματα το ακολούθησαν».

«Για τη δικαίωση όλων των νεκρών

Για να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς

Για τα παιδιά μας

Για τη Δημοκρατία

Για το Κράτος Δικαίου που αξίζουμε

Για να έχουμε επιτέλους οξυγόνο», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνικό τρόμου στο Περιστέρι: Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ σε οδηγό αυτοκινήτου - Ακολούθησε καταδίωξη
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, οι οποίοι προκάλεσαν σφοδρό τροχαίο λίγα μέτρα μακριά από τους πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής
Το πιστόλι της επίθεσης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
14
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 25